Hvor finnes deuteromycota?

Innholdsfortegnelse:

Hvor finnes deuteromycota?
Hvor finnes deuteromycota?
Anonim

De fleste deuteromycota lever på land; de danner synlige mycelier med et uklar utseende k alt mugg. Rekombinasjon av genetisk materiale er kjent for å finne sted mellom de forskjellige kjernene etter at noen hyfer har rekombinert.

Hvor finnes Deuteromycetes?

Disse soppene finnes ofte i jorda, og det antas at de produserer antibiotiske stoffer for å redusere konkurransen med jordbakterier og andre sopp. Enzymer produseres av mange av disse soppene for å sette dem i stand til å bryte ned planterester, hvorfra de får næringsstoffer.

Hvorfor er Deuteromycota plassert i ufullkomne sopp?

Fordi medlemmer av denne gruppen mangler et seksuelt stadium, blir de ofte referert til som ufullkomne sopp (eller formelt Fungi Imperfecti). Deuteromycota omtales som form-phylum fordi inndelingene i gruppen er basert på morfologi og ikke på vanlig fylogenetisk bakgrunn.

Hvilke sopp tilhører Deuteromycota?

De har aseksuell form for reproduksjon, noe som betyr at disse soppene produserer sporene sine aseksuell, i prosessen som kalles sporogenese. Det er omtrent 25 000 arter som har blitt klassifisert i deuteromycota, og mange er basidiomycota- eller ascomycota-anamorfer.

Hvor kan du finne ufullkomne sopp?

Asexual Ascomycota and Basidiomycota

De fleste ufullkomne sopp lever på land, med noen få vannlevende unntak. De danner synlig mycelmed et uklart utseende og er ofte kjent som mugg. Soppene i denne gruppen har stor innvirkning på menneskelig hverdag. Matindustrien er avhengig av dem for å modne noen oster.

Anbefalt: