Er antiderivater og integraler det samme?

Innholdsfortegnelse:

Er antiderivater og integraler det samme?
Er antiderivater og integraler det samme?
Anonim

Svaret som jeg alltid har sett: En integral har vanligvis en definert grense der som en antiderivert vanligvis er et generelt tilfelle og mest alltid vil ha en +C, konstanten av integrasjon, på slutten av det. Dette er den eneste forskjellen mellom de to bortsett fra at de er helt like.

Hvordan er antiderivater og integraler relatert?

Antiderivater er relatert til bestemte integraler gjennom fundamental-setningen til kalkulus: det bestemte integralet til en funksjon over et intervall er lik forskjellen mellom verdiene til en antiderivert evaluert ved endepunktene til intervallet.

Hvorfor er en integral et antiderivat?

Arealet under funksjonen (integralet) er gitt av antideriverten! … Det vil si, hvis funksjonen din har en kink i seg (slik som |x| har en kink ved null, for eksempel), så kan du ikke finne en derivert ved den kinken, men integraler har ikke det problemet.

Finn integraler antiderivater?

Notasjonen som brukes for å referere til antiderivater er den ubestemte integralen. f (x)dx betyr antideriverten av f med hensyn til x. Hvis F er en antiderivert av f, kan vi skrive f (x)dx=F + c. I denne sammenhengen kalles c integrasjonskonstanten.

Er antiderivater og integraler de samme Reddit?

Selv om integrals ikke er relatert til derivater,antiderivater og ubestemte integraler, er det en grunnleggende sammenheng mellom dem. Hvis f(x) er en fin nok funksjon, og F(x) er en hvilken som helst antiderivert, kan vi beregne integralet til f(x) over intervallet [a, b] ved å bare beregne F(b)-F(a)).

Anbefalt: