Liker bier tymol?

Innholdsfortegnelse:

Liker bier tymol?
Liker bier tymol?
Anonim

Thymol er frastøtende for bier og får dem til å ventilere bikuben, men dets innvirkning på bienes hygieniske atferd som forhindrer spredning av sykdommer har aldri blitt studert.

Kan tymol drepe bier?

De kan fordampe for raskt i varmt vær, og drepe bier og yngel, siden den dødelige konsentrasjonen av tymol til bier bare er 2-4 ganger den som dreper midd.

Er tymol skadelig for bier?

Bakgrunn: Thymol tilbyr et attraktivt alternativ til syntetiske kjemikalier for å holde Varroa under kontroll. Tymol akkumuleres imidlertid i biprodukter og mistankes for å ha uheldige effekter på kolonier og spesielt på larver.

Draper timianolje bier?

Timianolje brukes vanligvis til å bekjempe varroamidd, en parasittmidd som angriper honningbiene (Apis Cerana og Apis mellifera). … Den kan også drepe yngel og bier ettersom den dødelige konsentrasjonen av tymol til bier bare er 2-4 ganger den dødelige konsentrasjonen som dreper midd.

Liker bier timianolje?

Timianolje for bierTimiolje for honningbier er så bra at den brukes i noen kommersielle Varroa-middkontrollprodukter. Timianolje for honningbier virker ved å blokkere porene på Varroa-midd og forårsaker feil funksjon av nervesystemet. Midden faller av bier og til bunnen av bikuben.

Anbefalt: