Betyr dumbfounded forvirret?

Innholdsfortegnelse:

Betyr dumbfounded forvirret?
Betyr dumbfounded forvirret?
Anonim

Når du er stum, blir du overrasket. Å bli målløs er en ekstrem form for å bli overrasket eller overrumplet. Å bli forbløffet er ikke noe som skjer hver dag: dette er et ord som betyr noe som ligner på forbløffet og forbannet. Bare ting som er ekstraordinære kan gjøre deg stum.

Hva betyr den fortumlede?

transitivt verb.: to confound (se confound sense 1) ble kort og vanligvis med forbauselse målløs over det de så. Andre ord fra dumbfound Synonymer Velg riktig synonym Flere eksempelsetninger Lær mer om dumbfound.

Hvilket ord er et synonym for målløs?

Vanlige stilte spørsmål om dumbfound

Noen vanlige synonymer til dumbfound er bewilder, forvirre, distrahere, nonplus, perplex og puslespill.

Er dumfounded uformell?

slang), flabbergasted (uformell), nonplussed, lost for words, flummoxed, thunderstruck, banket sidelengs (uformelt), banket for seks (uformelt) Jeg sto der målløs.

Har dumbfounded en negativ konnotasjon?

Dumfounded: "stort forbløffe eller forbløffe: de ble stum over hans popularitet." (New Oxford American Dictionary) Selv om det ikke nødvendigvis antyder et negativt utfall, tror jeg det vanligvis bærer konnotasjoner av overdreven fornøyelse. Som andre allerede har nevnt, er det også forferdet ognonplussed.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"