Når holder sterk dualitet?

Innholdsfortegnelse:

Når holder sterk dualitet?
Når holder sterk dualitet?
Anonim

Sterk dualitet gjelder hvis og bare hvis dualitetsgapet dualitetsgapet I beregningsoptimalisering rapporteres ofte et annet "dualitetsgap", som er forskjellen i verdi mellom en dobbel løsning og verdien av en mulig men suboptimal iterasjon for det primære problemet. https://en.wikipedia.org › wiki › Duality_gap

Duality gap - Wikipedia

er lik 0.

Gjelder sterk dualitet?

Spesielt gjelder sterk dualitet for ethvert mulig lineært optimaliseringsproblem. med optimal verdi d⋆=0. Det optimale dualitetsgapet er p⋆ − d⋆=1.

Gjelder alltid sterk dualitet for LP?

Ved å bruke den samme logikken på det doble problemet, sterk dualitet gjelder hvis det doble problemet er mulig. Konsekvens 11.11 Sterk dualitet gjelder for LP-er, bortsett fra når både primale og doble problemer er umulige, der f⋆=∞ og g⋆=−∞.

Gjelder sterk dualitet for SVM?

Derfor holder sterk dualitet, så de optimale verdiene for SVM-problemene med primær og dobbel myk margin vil være like.

Gjelder svak dualitet alltid?

Den svake dualitetsteoremet sier at den objektive verdien av den doble LP ved enhver mulig løsning er alltid en grense for formålet med den primære LP ved enhver mulig løsning (øvre eller nedre grense, avhengig av om det er et maksimerings- eller minimeringsproblem).

Anbefalt:

Interessante artikler
Når skrev josephus om Jesus?
Les mer

Når skrev josephus om Jesus?

De eksisterende manuskriptene til boken Antiquities of the Jews Antiquities of the Jews Josephus nedtegnet jødisk historie, med spesiell vekt på det første århundre e.Kr. og First Jewish-Roman War (66–70 e.Kr.), inkludert beleiringen av Masada.

Er boris johnson valgt?
Les mer

Er boris johnson valgt?

Johnson ble erklært leder etter at resultatene av ledervalget ble kunngjort 23. juli 2019. … Et raskt stortingsvalg ble holdt i desember 2019, og Johnson ledet det konservative partiet til deres største seier siden 1987 (under Margaret Thatcher)).

Samles jonathan og nancy?
Les mer

Samles jonathan og nancy?

Som de eneste som ikke slo opp, men kort, i sesong 3, er Jonathan og Nancy allerede seriens mest konsekvente sammenkobling, og i deres alder, er også de eneste som kan troverdig flytte sammen for å styrke forholdet deres. Ente Jonathan og Nancy opp sammen?