I dower-betydningen?

Innholdsfortegnelse:

I dower-betydningen?
I dower-betydningen?
Anonim

1: delen av eller interessen i eiendommen til en avdød ektefelle gitt ved lov til den gjenlevende ektefellen i løpet av den gjenlevende ektefellens liv - sammenlign curtesy. 2: medgift mening 1.

Betyr dower gi?

(lov) Den delen av eller interessen i en avdød manns eiendom som gis til enken hans, vanligvis i form av et dødsbo. (lov) Eiendom gitt av en brudgom direkte til sin brud ved eller før bryllupet deres for å legitimere ekteskapet. En naturlig gave eller gave; en medgift. … Å gi en medgift eller medgift.

Betyr dower trist?

Dour er et vanlig adjektiv som beskriver noen dyster, mutt eller tøff. Synonymet medgift er et ganske sjeldent ord som er et synonym til medgift eller et begrep som angår en enkes økonomiske bekymringer.

Hvordan bruker du medgift i en setning?

Dower in a Sentence ?

  1. Dessverre, fru …
  2. Medgiften jeg vil motta hvis mannen min går bort er sytti prosent av all eiendommen han eier for øyeblikket.
  3. En enke kan fortsatt være i stand til å leve et komfortabelt liv hvis medgiften hun mottar fra sin avdøde ektemann er en stor sum av eiendommen hans.

Hva er en medgiftspersonlighet?

1: streng, et tøft ansiktsuttrykk. 2: påstridig, urokkelig en insisterende hunger etter læring og en hard … vilje til å oppnå det- W alter Moberly. 3: dyster, dyster og dyster gemytt.