Ved bilder per sekund?

Innholdsfortegnelse:

Ved bilder per sekund?
Ved bilder per sekund?
Anonim

Det uttrykkes vanligvis som «bilder per sekund» eller FPS. Så hvis en video tas opp og spilles av med 24 bilder per sekund, betyr det at hvert sekund av videoen viser 24 distinkte stillbilder. Hastigheten de vises med lurer hjernen din til å oppfatte jevn bevegelse.

Hvilken er bedre 30fps eller 60fps?

Fordi det er flere bilder per sekund, er det mer sannsynlig at en 60fps-video fanger opp dobbelt så mye underliggende data som 30fps. Den andre fordelen med å velge en videohastighet på 60 bilder per sekund er at du kan redusere hastigheten på videoen samtidig som du beholder en høyere kvalitet på sakte film.

Hvordan forklarer du fps?

Frames per second, eller fps, er den enkle handlingen for å måle hvor mange videobilder overvåkingskameraet fanger opp per sekund med video. 30 fps betyr at kameraet tok 30 bilder på et enkelt sekund med video; jo høyere bilder, jo jevnere blir videoen.

Er 25 bilder per sekund bra?

24 eller 25 fps vil være bra for opptak når noen snakker, og du vil ta opp lyd og synkronisere den senere. Den er perfekt for å kombinere visuelle og lyddata for å lage en video. 25fps, også kjent som PAL, har vært den vanligste og standard bildefrekvensen som brukes for TV i den analoge eller digitale tidsalderen.

Er 24 fps eller 30fps bedre?

Når du produserer video for TV, er det best å holde mellom 24 og 30 bilder per sekund. Dette sikrer at videoene dine ser realistiske ut og passer til folkforvente fra kringkastet TV. Direktesendinger, som nyheter og sport, tas nesten alltid med 30 bilder per sekund, mens TV-programmer og filmer vanligvis tas med 24 bilder per sekund.

Anbefalt: