Er endodonti-opphold konkurransedyktig?

Innholdsfortegnelse:

Er endodonti-opphold konkurransedyktig?
Er endodonti-opphold konkurransedyktig?
Anonim

Det er utfordrende, men ikke umulig, å bli tatt opp til residens direkte fra tannlegestudiet. De fleste residency-programmer foretrekker minimum en GPR/AEGD eller arbeidserfaring.

Hva er det vanskeligste tannlegeoppholdet å komme inn på?

Generelt er Ortho OS og Endo de tøffeste. Alt annet er i gjennomsnitt ganske mye enklere.

Er endodonti en døende spesialitet?

Endodonti er IKKE en utdøende spesialitet. Faktisk lever vi i beste velgående. Dette er budskapet vi må sende til våre pasienter og tannlege/helsepersonell. Det er på tide å jobbe sammen som venner, kolleger og fagfolk for spesialiteten endodonti.

Er det stressende å være endodontist?

Å være presis i prosedyren og komfortabel under stress av tannlegetilfeller er ikke det eneste som endodontister trenger å være. Bortsett fra endodontisk terapi, er en stor del av en endodontist jobb å lette pasientens bekymringer. Root Canals har en dårlig rep. Nye pasienter som kommer gjennom døren forventer vanligvis det verre.

Hvor lenge er periodonti-opphold?

Periodontists er pålagt å fullføre en periodontistudie, som vanligvis er tre år lang. For å bli styresertifisert, må du bestå en skriftlig og muntlig eksamen administrert av American Board of Periodontology.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.