I transitt til jodel?

Innholdsfortegnelse:

I transitt til jodel?
I transitt til jodel?
Anonim

Hva betyr i transitt til Jodel? Dette betyr at pakken din fortsatt er på vei til å bli levert, med andre ord, den har ikke nådd målet ennå. Men den har allerede forlatt utstederstedet, så du bør være forsiktig fordi den kan nå målet når som helst.

Hva betyr pakken din er i transitt?

I transitt betyr at -pakken din reiser til deg og transportøren forventer at den kommer trygt. … Så hvis den beregnede leveringsdatoen din har kommet og gått og pakken din er beskrevet som "I transitt", betyr det at transportøren fortsatt jobber med å få den til deg, men de har ikke vært i stand til å anslå når.

Hvor lang tid tar det før Yodel leverer?

Hvor lang tid tar det å levere Jodel? Yodel leverer norm alt over 7 dager.

Hva betyr pakken din hos oss snart Jodel?

At Yodel Depot: Dette betyr at Yodel har mottatt pakken din og den vil bli gjort klar for levering på rett dag. Denne statusen vil også vise om Yodel prøvde å levere pakken din, men måtte ta den tilbake til depotet.

Kan jeg hente en pakke fra Yodel?

Du kan arrangere at et familiemedlem eller en venn henter Click & Collect-pakken din på dine vegne fra din valgte Yodel-serviced Collect+ levert av Yodel-butikken så lenge de har innsamlingskode (som vil bli sendt til deg) og en av dine ID-er, hvilken som helst avfølgende er akseptabel ID, førerkort, …

Anbefalt: