Hva er felles mobilisering?

Innholdsfortegnelse:

Hva er felles mobilisering?
Hva er felles mobilisering?
Anonim

Leddmobilisering er en manuell terapiintervensjon, en type rettlinjet, passiv bevegelse av et skjelettledd som adresserer artrokinematisk leddbevegelse fremfor osteokinematisk leddbevegelse. Det er vanligvis rettet mot et "mål" synovialledd med sikte på å oppnå en terapeutisk effekt.

Hvorfor driver vi felles mobilisering?

Leddmobilisering kan forbedre bevegelsesområdet, redusere smerte og forbedre mekanikken til et ledd for å hjelpe med ting som å løfte armen, bøye ryggraden eller gå. Hvem passer den for? Alle pasienter med stivhet eller smerter i ledd kan ha nytte av leddmobilisering.

Hva er felles mobiliseringsøvelser?

Øvelser som regnes som leddmobilisering er fleksjon, ekstensjon, tibia femoral glide, patella-bevegelse, langaksedistraksjon og andre bevegelser som sidebevegelse og rotasjon. Når de utføres riktig, kan disse øvelsene i stor grad hjelpe med å redusere smerte og gjenopprette leddspill.

Hva er felles mobilisering og manipulasjon?

Leddmanipulasjon og leddmobilisering er manuelle terapiteknikker, der fysioterapeuten bruker hendene til å evaluere, diagnostisere og behandle ledd. Leddmanipulasjon innebærer et raskt, men lite trykk til et ledd for å gi umiddelbar smertelindring og forbedret bevegelighet.

Hvordan fungerer fellesmobiliseringer?

Mobiliseringer hjelper stramme muskler ved å øketemperatur, øker sirkulasjonen og øker vevets elastisitet. Å lindre stramme muskler kan bidra til å forhindre skader og forbedre atletisk ytelse. Leddmobiliseringer er effektive for å behandle stivhet og øke bevegelsesområdet i et ledd.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hva betyr det når noen er fotogene?
Les mer

Hva betyr det når noen er fotogene?

Ordet fotogen beskriver ser attraktiv ut på fotografier. … Ordet fotogen betydde opprinnelig "produsert eller forårsaket av lys", og ble først brukt til å bety "fotografere godt" i 1928. I dag beskriver det også at det ser bra ut på video eller film.

Kan sukkerbelagt være et adjektiv?
Les mer

Kan sukkerbelagt være et adjektiv?

sukkerbelagt adjektiv (SWEET) Er belagt et adjektiv? -belagt kombineres med fargeadjektiver som "hvit" og "rød", eller ord for typer pels som "pels", for å danne adjektiver som beskriver noen som har på seg en bestemt type pels.

Kan sukkerspinn bli dårlig?
Les mer

Kan sukkerspinn bli dårlig?

Kan sukkerspinn bli dårlig? Spinnspinn har ingen utløpsdato for navnet. Siden hovedingrediensen i denne varen er sukker, kan den vare i flere år uten å endre smaken. Hvordan kan du finne ut om sukkerspinn er dårlig? Hvordan finne ut om sukkerspinn (Fairy Floss) er dårlig?