Forsvinner remisjon?

Innholdsfortegnelse:

Forsvinner remisjon?
Forsvinner remisjon?
Anonim

Remisjon kan være delvis eller fullstendig. I en fullstendig remisjon har alle tegn og symptomer på kreft forsvunnet. Hvis du forblir i fullstendig remisjon i 5 år eller mer, kan noen leger si at du er helbredet. Likevel kan noen kreftceller forbli i kroppen din i mange år etter behandling.

Er remisjon for alltid?

For å kvalifisere som remisjon, vokser ikke svulsten din ut igjen eller holder seg i samme størrelse i en måned etter at du er ferdig med behandlingen. En fullstendig remisjon betyr ingen tegn til sykdommen vises på noen tester. Det betyr ikke at kreften din er borte for alltid. Du kan fortsatt ha kreftceller et sted i kroppen din.

Kan du være i remisjon for livet?

For noen mennesker kan kreftremisjon vare hele livet. Andre kan få kreften tilbake, noe som kalles et tilbakefall.

Kommer kreft alltid tilbake etter remisjon?

Når kreft kommer tilbake etter en periode med remisjon, regnes det som et tilbakefall. En tilbakefall av kreft skjer fordi, til tross for den beste innsatsen for å kvitte deg med kreften, var det noen celler fra kreften din igjen.

Hvor raskt kan kreft komme tilbake etter remisjon?

De fleste krefttilfellene som kommer tilbake vil gjøre det i de første 2 årene etter behandling. Etter 5 år er det enda mindre sannsynlig at du får en gjentakelse. For noen typer kreft kan legen din etter 10 år si at du er helbredet. Noen typer kreft kankomme tilbake mange år etter at de først ble diagnostisert.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvor er tate brusa fra?
Les mer

Hvor er tate brusa fra?

Tate, som kommer fra S alt Lake City, hadde et 6-dagers sett på den prestisjetunge filmfestivalen i fjor, ifølge NBC-biografien hans. 3. Han er allerede blitt venn med noen av sine meddeltakere! Hvilken skole går Tate Brusa på? Jeg er litt bekymret for deg til finalen – kommer ikke til å lyve, Tate.

Er buregg dårlig?
Les mer

Er buregg dårlig?

Den kan falle på kyllinger som holdes i bur nedenfor og forårsake brenning på grunn av ammoniakken i den. alternativene. Fordi hønene ikke kan spise en rekke matvarer, har de resulterende eggene færre næringsstoffer enn frittgående eller organiske egg, inkludert lavere nivåer av omega-3-fettsyrer og vitamin E.

Hvem påvirker amplitude lyden?
Les mer

Hvem påvirker amplitude lyden?

Amplituden til en lydbølge bestemmer lydstyrken eller volumet. En større amplitude betyr en høyere lyd, og en mindre amplitude betyr en mykere lyd. Hvilken amplitude bestemmer lyden? Når du viser lydbølger på en graf, er amplituden høyden på bølgene fra deres midtposisjon og reflekterer hvor høye bølgene er.