Kan selah marley synge?

Innholdsfortegnelse:

Kan selah marley synge?
Kan selah marley synge?
Anonim

Selah Marley, den 18 år gamle datteren til artistene Lauryn Hill og Rohan Marley lager sine egne bølger foran kameraet. I tillegg til å synge, er skjønnheten også en rullebanemodell – etter å ha gått for Yeezy og Chanel.

Kan Lauryn Hills datter synge?

Lauryn Hill og Rohan Marleys datter, Sara Marley, har en fantastisk stemme som hun bruker for å holde bestefarens sanger i live. Sara sang nylig sin gjengivelse av «Redemption Song» som fikk sosiale medier til å snakke. Ungguttens tone var en av ro som minnet mange om den legendariske Bob Marley.

Hvor gammel er Selah?

U. S. Selah Louise Marley (født 12. november 1998) er en amerikansk motemodell og sanger. Hun er datter av singer-songwriter/rapper Lauryn Hill og fotballspiller Rohan Marley, og barnebarnet til reggaemusikeren Bob Marley.

Har Selah Marley barn?

The Fugees-rapperen beskrev Selah og hennes fem andre barn -- den 23 år gamle sønnen Zion, den 18 år gamle sønnen Joshua, den 17 år gamle sønnen John og 12 år -gamle datteren Sarah Marley og den 9 år gamle sønnen Micah Hill -- som "viljesterk og kraftig" for å navigere gjennom en farlig verden som offentlig har angrepet dem for …

Hvem er Lauryn Hill gift med nå?

Lauryn Hill med mannen sin Rohan Marley og deres familie.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"