Hvem er synthol-fyren?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er synthol-fyren?
Hvem er synthol-fyren?
Anonim

En russisk kroppsbygger k alt "Popeye" for hans uforholdsmessig store biceps døde nesten som et resultat av giftige vaselinjeksjoner i armene hans. Kirill Tereshin, 23, er i ferd med å komme seg etter operasjonen for å fjerne syntololje og "dødt" muskelvev fra armene hans.

Hva skjedde med fyren som injiserte armene?

EN RUSSISK kroppsbygger k alt 'Popeye' har gjennomgått livreddende kirurgi for å fjerne råtnende kjøtt fra armene hans etter at han injiserte dem med olje. Kirill Tereshin, 24, møtte sin andre runde med operasjon for å fjerne den tilstoppede tricepsen, fjerne den døde muskelen og tømme armene for overflødig væske forårsaket av stoffet.

Hvem er fyren med store biceps?

Moustafa Ismail har biceps som måler 31 tommer, som er like stor som midjen til en voksen mann. Bicepsen hans er nå bekreftet som den største i verden i Guinness Book of World Records 2013 som nylig ble lansert.

Har noen dødd av synthol?

En kroppsbygger som ble vansiret etter å ha fått en synthol-injeksjon, har dødd. Ronny Rono, hvis historie ble publisert i avisen Standard 1. september 2019, døde tirsdag da familien hans kjørte ham til Siloam sykehus.

Hva er synthol man?

Synthol er et stoff som brukes av kroppsbyggere som et midlertidig implantat som injiseres dypt inn i muskelen. Utvidelseseffektene er umiddelbare. Synthol brukes ismå grupper av muskler for å forstørre volumet (for eksempel triceps, biceps, deltoider, leggmuskler).

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.