Er sakara verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er sakara verdt det?
Er sakara verdt det?
Anonim

Så, som min siste takeaway: HVIS du bruker et tilsvarende beløp på dagligvarer allerede og ser etter spesifikke alternativer for rengjøringsingredienser, DÅ er Sakara verdt det. Hvis du heller vil spare, vil jeg anbefale kokeboken og ta bort grunnleggende notater fra den generelle livsstilsplanen.

Kan du gå ned i vekt på Sakara?

For noen mennesker kan det bety at de mister overflødig vekt; utallige kunder har hatt suksess med å gå ned i vekt på dette programmet (bare sjekk ut våre attester!). Selv om ethvert program vi tilbyr vil hjelpe deg med å nå dine helsemål, er et Sakara-abonnement den beste måten å se virkelig livsendrende resultater på.

Smaker Sakara-mat godt?

Jeg hadde hele fem dager med Sakara Life-måltider og likte det meste jeg hadde. Ingenting var dårlig, og de fleste måltider var gode eller bedre, men det var en og annen kjedelig salat eller kornbolle (kanskje noe som kan forventes i løpet av en uke). De smakfulle sausene og dressingene var et stort høydepunkt for meg.

Hvor mye koster Sakara per uke?

Det koster $70 per dag, $420 per uke for et gjentakende abonnement, eller $440 som et engangstilbud.

Hvordan smaker Sakara?

Dette er nettopp inne; Sakaras nylig utgitte pulver, Super Greens Powder, inneholder din daglige dose av nødvendige grønt og plantebasert protein, alt i en blomsterdekket pakke. Den har en naturlig søt, mildt jordaktig smak som blander seg godt med smoothies og blandingerinn i andre oppskrifter.

Anbefalt: