Hvilket land er barkley fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket land er barkley fra?
Hvilket land er barkley fra?
Anonim

Ross Barkley er en engelsk profesjonell fotballspiller som spiller som en offensiv midtbanespiller for Premier League-klubben Chelsea og det engelske landslaget. Barkley begynte sin profesjonelle karriere i Everton i 2010.

Er Ross Barkley afrikansk?

Barkley er født 5. desember 1993 og har sine afrikanske røtter sporet ned til Nigeria. Men han var gjennom engelsk, og representerte landet på forskjellige fotballnivåer, inkludert U16, U17, U19, U21 og seniorlandslaget, de tre løvene i England. … Det er i det minste bra at han er klar over røttene sine utenfor England.

Er Ross Barkleys pappa svart?

Han er av nigeriansk avstamning gjennom sin far og bærer morens pikenavn i stedet for farens navn, Effanga.

Tatoverer Ross Barkley?

Ross Barkley har forklart hvorfor han bestemte seg for å fjerne tatoveringene sine. … «Jeg fikk dem i ung alder, og noen ganger når du er ung, gjør du dumme ting og ikke tenker på det,» sa Barkley, 24.

Er Trent Alexander Arnold amerikansk?

Trent John Alexander-Arnold (født 7. oktober 1998) er en engelsk profesjonell fotballspiller som spiller som høyreback for Premier League-klubben Liverpool og det engelske landslaget. Han blir ofte sett på som en av de beste høyrebackene i verdensfotballen.

Anbefalt: