Hvilket land kommer aparri fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket land kommer aparri fra?
Hvilket land kommer aparri fra?
Anonim

Aparri, by, nordøstlige Luzon, Filippinene. Det ligger langs Babuyan-kanalen i det filippinske hav, nær munningen av Cagayan-elven. Aparri er den interislandske havnen for store deler av det nordøstlige Luzon.

Er Aparri en provins?

Aparri, offisielt Aparri kommune, er en førsteklasses kommune i provinsen Cagayan, Filippinene. I følge folketellingen for 2015 har den en befolkning på 65 649 mennesker.

Hva er Cagayan kjent for?

A: Cagayan-regionen er kjent for sine fantastiske bølgende åser, høye fjell, flotte strender og fantastiske grotter. Spørsmål: Hvorfor heter det Cagayan Valley? A: Cagayan Valley beskrivelse er elv. Navnet ble avledet fra Ilocano-ordet "karayan" eller elv som refererer til Rio Grande de Cagayan.

Hvilken øy er Cagayan?

Cagayan (/kɑːɡəˈjɑːn/ kah-gə-YAHN) (Ilocano: Probinsia ti Cagayan; Ibanag: Provinsiya na Cagayan; Itawit: Provinsiya ya Cagayan; Tagalog: Lalawigan ng Cagayan) er en provins i Filippinene i Filippinene. Cagayan Valley-regionen og den nordøstlige spissen av Luzon. Hovedstaden er byen Tuguegarao.

Er calayan aktiv?

Fjellet er en av de aktive vulkanene i Filippinene, som sist brøt ut i 1924. Vulkanen er politisk lokalisert i kommunen Calayan, Cagayan-provinsen, byen som har jurisdiksjon over Babuyan-øyene unntatt FugaIsland.

Anbefalt: