Var betyr kondisjonering?

Innholdsfortegnelse:

Var betyr kondisjonering?
Var betyr kondisjonering?
Anonim

kondisjonering, i fysiologi, en atferdsprosess der en respons blir hyppigere eller mer forutsigbar i et gitt miljø som et resultat av forsterkning, der forsterkning typisk er en stimulans eller belønning for ønsket svar.

Hva betyr det å kondisjonere en person?

: handlingen eller prosessen med å trene en person eller et dyr til å gjøre noe eller å oppføre seg på en bestemt måte i en bestemt situasjon.

Hva er et eksempel på kondisjonering?

For eksempel, når du kommer hjem med baseballcaps, tar du med barnet ditt til parken for å leke. Så når barnet ditt ser deg komme hjem med en baseballcaps, er han begeistret fordi han har knyttet baseballcapen din til en tur til parken. Denne assosiasjonslæringen er klassisk betinging.

Hva er kondisjonering i helsevesenet?

kondisjonering: 1) Trening og trening for å bygge opp kroppen for enten forbedret normal ytelse, som i fysioterapi, eller som forberedelse til idrettsutøvelse. 2) En metode for opplæring som involverer repeterende aktiviteter for å påvirke atferd.

Hva er kondisjonering i livet?

“Det er en læringsprosess som har stor innflytelse på atferden vår. Det er en type læring som skjer gjennom assosiasjoner mellom stimulans i omgivelsene og en naturlig forekommende stimulans.»

Anbefalt:

Interessante artikler
Er melodiikk verdt det?
Les mer

Er melodiikk verdt det?

Bortsett fra det er Melodics et fantastisk program for de som lærer. Jeg anbefaler på det sterkeste at du prøver programvaren, enten du er en nybegynner eller en avansert musiker. Selv om jeg har mye erfaring med å spille trommer og musikkproduksjon, fant jeg Melodics så spennende og nyskapende.

Vil alkohol påvirke kroppsbygging?
Les mer

Vil alkohol påvirke kroppsbygging?

Hvordan påvirker alkohol muskelbygging? Forskning viser at et akutt anfall av moderat alkoholinntak ikke fremskynder treningsindusert muskelskade, og heller påvirker ikke muskelstyrken. Er alkohol dårlig for kroppsbygging? Alkohol bidrar til proteinnedbrytning mer enn ernæringen din gjør til proteinsyntesen.

Hvor mye koster heroldsolen?
Les mer

Hvor mye koster heroldsolen?

Abonnementer som bare er digitale kan fornyes automatisk etter den første perioden med den pågående fornyelseshastigheten på $29,99 per måned med mindre du ber oss om å kansellere. Digitale abonnementer inkluderer heraldsun.com, iPad-apper, smarttelefonapper, mobilnettsteder og e-Edition.