Er biofysiske profiler nødvendige?

Innholdsfortegnelse:

Er biofysiske profiler nødvendige?
Er biofysiske profiler nødvendige?
Anonim

Vanligvis er en biofysisk profil anbef alt for kvinner med økt risiko for problemer som kan føre til komplikasjoner eller tap av graviditet. Testen gjøres vanligvis etter uke 32 av svangerskapet, men kan gjøres når graviditeten er langt nok på vei til at fødselen kan vurderes - vanligvis etter uke 24.

Er BPP-ultralyd nødvendig?

Legen din kan anbefale en BPP-test hvis du har passert forfallsdatoen eller har høyere risiko for problemer under graviditeten. Du kan ha høyere risiko på grunn av helsemessige forhold, som diabetes eller svangerskapsforgiftning. Eller du kan trenge en BPP etter et fall eller en annen ulykke for å sikre at babyen din er frisk.

Hva er en god biofysisk profilscore?

Hva indikerer testresultatet for biofysisk profil? En total poengsum på 10 poeng eller åtte av 10 poeng med norm alt fostervannsvolum anses som norm alt. En poengsum på seks indikerer at det kan være problemer som krever ytterligere evaluering eller overvåking.

Hva kan jeg forvente av en biofysisk profil?

En biofysisk profil (BPP)-test måler helsen til babyen din (fosteret) under svangerskapet. En BPP-test kan inkludere en ikke-stresstest med elektronisk føtal hjerteovervåking og føtal ultralyd. BPP måler babyens hjertefrekvens, muskeltonus, bevegelse, pust og mengden fostervann rundt babyen.

Er biofysisk profilnøyaktig?

En CTG vurderer mønsteret av babyens hjerteslag sammen med størrelsen på morens rier. Denne er imidlertid ikke en veldig nøyaktig test i seg selv. Så overvåking av babyens bevegelser har også blitt foreslått som et nyttig tillegg for å forutsi babyer i vanskeligheter.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.