Hvordan fungerer fristilssensoren?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer fristilssensoren?
Hvordan fungerer fristilssensoren?
Anonim

FreeStyle Libre fungerer ved å ha en liten rund sensor på armen din. Sensoren er en rund skive, 5 mm høy og 35 mm diameter, noe som gjør den omtrent på størrelse med en £2-mynt. Sensoren påføres huden med en håndholdt applikator og varer deretter i 14 dager.

Har FreeStyle Libre-sensoren en nål?

Det er et nålfritt system der en liten sensor festes til huden og en leser føres over sensoren for å registrere sukkermålinger noen ganger om dagen. Dette er et stort gjennombrudd for pasienter som tidligere har måttet gi flere blodprøver for å få denne informasjonen.

Punkerer FreeStyle Libre huden?

FreeStyle Libre-systemet kan sjekke sukkernivåene dine uten en fingerstikktest. I stedet bruker det en sensor på kroppen din, på baksiden av overarmen. En sensor er en liten enhet som kan lese endringer i væsken rett under huden din. Noen ganger må du fortsatt ta en fingerstikktest.

Er FreeStyle Libre smertefullt?

Det er bemerkelsesverdig at hos 86,6 % av deltakerne ble det ikke opplevd smerte når FreeStyle-sensoren ble brukt og majoriteten av studiepopulasjonen (91%) rapporterte ingen smerte fra skanning av sensoren.

Hvordan festes FreeStyle Libre-sensoren?

Påføring av sensoren

På en hard overflate, trykk hardt ned på sensorapplikatoren til den kommer tilet stopp. Plasser sensorapplikatoren over det forberedte stedet og trykk ned for å påføre sensoren på kroppen din. Trekk sensorapplikatoren forsiktig vekk fra kroppen din. Sensoren skal nå festes til huden din.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;