Hvilke tamponger utvides i bredden?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke tamponger utvides i bredden?
Hvilke tamponger utvides i bredden?
Anonim

TAMPAX Pearl Compak og TAMPAX Pearl-tamponger utvides i bredden for å passe bedre til kroppsformen din. Vår motion fit-beskyttelse gir deg en utrolig anti-lekkasjebeskyttelse, enten du løper, dykker, sklir eller til og med sover. Dette gjør at TAMPAX Pearl, Compak og Cotton Protection er noen av de beste tampongene som finnes.

Hva slags tampong åpner seg som en blomst?

Playtex Sport Regular Fans elsker denne tampongen for sin unike form og størrelse. Applikatoren ligner på andre plastapplikatorer, men tampongen åpner seg til en blomsterform for å beskytte mot lekkasjer i hver eneste vinkel – noe som er perfekt hvis du er en svømmer som liker å dykke mye.

Hvordan utvides forskjellige tamponger?

Shape: Når de er fylt med væske, har tamponger vanligvis tre spesifikke former: de enten utfolder seg fra side til side, utfolder seg 360 grader rundt, eller bare utvider seg. Tamponger uten applikator utvider seg stort sett fordi de ikke har en applikator for å holde formen.

Hvilke tamponger er best for kraftig flyt?

Beste tamponger for Heavy Flow

  • Tampax Pearl. Ultraabsorberende tamponger. Kundefavoritt. …
  • U av Kotex. Super Plus Absorberingsevne. Kupputvalg. …
  • U av Kotex. Fitnesstamponger med FITPAK. Flott for idrettsutøvere. …
  • Playtex. Simply Gentle Glide Tampons. Fullpakket med funksjoner. …
  • Syvende generasjon. Økologisk bomullstamponger. Mest øko-Vennlig.

Ekspanderer Tampax-tamponger?

Tampax lover at disse tampongene i vanlig størrelse vil gi deg opptil åtte timers lekkasjefri beskyttelse, og når de utvider seg, tilpasser de seg til kroppens form. … Disse tampongene utvider seg også i bredden når de er fulle, så det er ingen sjanse for at du vil føle at tampongen faller ut når du bruker disse.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan kontrollere sykdommer?
Les mer

Hvordan kontrollere sykdommer?

Lær, øv og lær sunne vaner 1 Håndter og tilbered mat på en sikker måte. Mat kan bære bakterier. … 2 Vask hendene ofte. … 3 Rengjør og desinfiser ofte brukte overflater. … 4 Host og nys inn i et vev eller ermet. … 5 Ikke del personlige gjenstander.

Hvor kan du få utmerkelser?
Les mer

Hvor kan du få utmerkelser?

Kommendasjoner kan tjenes som en sjelden belønning for å fullføre oppdragene med høy rangering mot de siste stadiene av spillet. Hvis du prøver å dyrke dem (i tillegg til High Commendations), anbefaler vi å gjøre oppdrag som er fem stjerner eller høyere.

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?
Les mer

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?

Releasing refererer til en utleiers krav om å gjenleie en enhet. Det er viktig å vite at en utleier har rett til å kreve gebyr for videreutleie. Gebyrene skal brukes til eventuelle kostnader som kan være knyttet til annonsering og til tilleggsarbeidet for å gjøre plassen klar til ny leiekontrakt.