Hva regnes som formildende omstendigheter?

Innholdsfortegnelse:

Hva regnes som formildende omstendigheter?
Hva regnes som formildende omstendigheter?
Anonim

Definere formildende omstendigheter Formildende omstendigheter er vanligvis personlige eller helseproblemer som vi definerer som:"Eksepsjonelle, kortsiktige hendelser som er utenfor studentens kontroll og har en negativ innvirkning på deres evne til å forberede seg for eller ta (sitte) en vurdering."

Hva er eksempler på formildende omstendigheter?

Eksempler på formildende omstendigheter er sykdom, ulykker eller alvorlige familieproblemer.

Det følgende er eksempler på dokumenter som kan betraktes som bevis:

  • medisinsk sertifikat.
  • Sykehus / legebrev.
  • advokatbrev.
  • Dødsattest.

Hva faller inn under formildende omstendigheter?

personlige eller helseproblemer er bare formildende omstendigheter hvis de er utenfor din kontroll. personlige eller helsemessige problemer er bare formildende omstendigheter hvis de sannsynligvis vil ha en negativ innvirkning på din evne til å gjennomføre eller fullføre akademiske vurderinger som eksamener eller kurs.

Er angst en formildende omstendighet?

Eksamensstress

Å føle seg "under pari", stresset og engstelig opp til og under en vurdering(er) er en vanlig opplevelse for mange studenter. Det anses ikke å være en akseptabel formildende omstendighet med mindre det er stilt en medisinsk diagnose av sykdom.

Har du noen formildendeomstendighet?

Hva utgjør formildende omstendigheter? Formildende omstendigheter refererer til en situasjon eller situasjoner utenfor din kontroll som har potensial til å alvorlig påvirke den akademiske prestasjonen din.

Anbefalt:

Interessante artikler
Kan bulking forårsake hjerteproblemer?
Les mer

Kan bulking forårsake hjerteproblemer?

Folk som bulker kan utvikler dårlige ernæringsvaner, noe som kan øke risikoen for helseproblemer over tid. Nærmere bestemt øker dårlig ernæring risikoen for: hjertesykdom. Er kroppsbygging dårlig for hjertet ditt? Opsummering: Å løfte vekter mindre enn en time i uken kan redusere risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag med 40 til 70 prosent, ifølge en ny studie.

Hvor mye clarifier skal jeg bruke?
Les mer

Hvor mye clarifier skal jeg bruke?

Med bare 1 unse som trengs per 5 000 liter vann, kan du også få denne klareren til å vare. Ulempene med dette produktet er begrenset, men du må bruke produktet ukentlig for å dra nytte av det. Vær også oppmerksom på at denne renseren kun kan brukes til tilbakespylingsbassengfiltre.

Har kjernen en ladning?
Les mer

Har kjernen en ladning?

Forklaring: En kjerne består av protoner og nøytroner. Protoner har en positiv ladning og nøytroner har en nøytral ladning. Siden en nøytral ladning ikke vil oppheve en positiv ladning, den totale ladningen til en kjerne er positiv. Er kjernen en ladning?