Hva er prepreg i pcb?

Innholdsfortegnelse:

Hva er prepreg i pcb?
Hva er prepreg i pcb?
Anonim

En prepreg (fra pre-impregnated) er glassfiberimpregnert med harpiks. Harpiksen er forhåndstørket, men ikke herdet, slik at når den varmes opp, flyter den, fester seg og er helt nedsenket. Prepregs er dermed glassfiber forsterket med et klebelag (ligner på FR4-materiale).

Hva er kjerne og prepreg i PCB?

Prepreg er et dielektrisk materiale som er klemt mellom to kjerner eller mellom en kjerne og en kobberfolie i et PCB, for å gi den nødvendige isolasjonen. Du kan kalle det et bindemateriale også. Den binder enten to kjerner eller en kjerne og en kobberfolie. Dette spiller en kritisk rolle i PCB-design og produksjon.

Er FR4 en prepreg?

Prepreg og kjernen er to forskjellige deler av PCB. For det første er kjernen et FR4-materiale med kobberspor. Mens prepreg-en er glassfiberimpregnert med harpiks. Det er prepreg som holder kjernen sammen på PCB.

Hva er prepreg-tykkelse?

Tykkelsen på kjernen er i området fra 0,1 mm til 0,3 mm. Prepreg er fellesbetegnelsen for et forsterkende stoff som er forhåndsimpregnert med et harpikssystem. Dette harpikssystemet (vanligvis epoksy) inkluderer allerede riktig herdemiddel.

Hva er standard PCB-tykkelse?

Hva er standard PCB-tykkelse? Mange kontraktsprodusenter kan si at standard PCB-tykkelse er 1,57 mm, eller omtrent 0,062 in.

Anbefalt: