Er hvithvaler delfiner?

Innholdsfortegnelse:

Er hvithvaler delfiner?
Er hvithvaler delfiner?
Anonim

Hvithvaler er tannhvaler , og er ikke en del av oseaniske delfiner oseaniske delfiner Oceaniske delfiner eller Delphinidae er en vidt utbredt familie av delfinersom bor i havet. Tretti eksisterende arter er beskrevet. De inkluderer flere store arter hvis vanlige navn inneholder "hval" i stedet for "delfin", for eksempel Globicephalinae (rundhodehvaler, som spekkhoggere og grindhvaler). https://en.wikipedia.org › wiki › Oceanic_dolphin

Oceanic delfin - Wikipedia

familie. De er klassifisert under Monodontidae-familien, som bare består av to arter: hvithvaler og narhvaler.

Hva er forskjellen mellom en hvithval og en delfin?

Den første forskjellen er størrelsen på ryggfinnene deres i forhold til kroppsstørrelsen. Mens delfiner har en tendens til å ha veldefinerte ryggfinner, har hvaler relativt liten eller til og med ingen ryggfinne (som Belugahvalen).

Er en hvithval en delfin?

Den er også kjent som hvithvalen, siden den er den eneste hvalen som regelmessig forekommer med denne fargen; havkanarifuglen, på grunn av dens høye rop; og melonhodet, selv om det oftere refererer til melonhodehvalen, som er en havdelfin.

Er hvithvaler vennlige for mennesker?

Hvalene tilbringer tid med andre utenfor familiegruppene, i motsetning til andre hvaler.

Hva gjør en hvithvalet pattedyr?

Hviter er ekstremt omgjengelige pattedyr som lever, jakter og vandrer sammen i belger, alt fra noen få individer til hundrevis av hvaler. Den svulmende pannen deres, k alt en "melon", er fleksibel og i stand til å endre form. Dette gjør at de kan lage forskjellige ansiktsuttrykk.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"