Hvor er robyn davidson nå?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er robyn davidson nå?
Hvor er robyn davidson nå?
Anonim

Robyn har flyttet ofte, og hadde hjem i Sydney, London og India. Fra og med 2014 er hun bosatt i Castlemaine, Victoria, Australia.

Hva gjør Robyn Davidson nå?

Nå med base i Chewton, sentrale Victoria, har Davidson "gjort opp" det som var en av de første pubene på veien til gullmarkene. Det har vært et kjærlighetsarbeid: toppen av den hadde brent av og bare steinveggene sto igjen. Hun elsker området, samfunnet og, etter seks år med hard yakka, huset og hagen hennes.

Giftet Robyn seg med Rick Smolan?

Det var fantastisk." Davidson har aldri giftet seg. "Selvfølgelig, i India sa jeg alltid: "Å ja, jeg er gift," innrømmer hun.

Hva skjedde med Robyn Davidsons kameler etter vandringen?

Davidson ble rasende. Hun tok seg til slutt det til Det indiske hav hvor hun tok kamelene sine for en triumferende svømmetur. Det var slutten på hennes fysiske reise, men begynnelsen på at hun delte historien sin med verdens første i National Geographic-artikkelen fra 1978, og senere i hennes bestselgende memoar k alt TRACKS.

Hvor endte Robyn Davidson reisen?

I midten av 1970-tallet dro hun til Alice Springs. Der trente hun fire kameler (Dookie, Bub, Zeleika og Goliath) for en vandring gjennom ørkenen til Shark Bay i Vest-Australia. Hun la ut fra Alice Springs og nådde slutten av reisen – over 2700 kilometer unna –ni måneder senere.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;