Hvor oppstår kvalme?

Innholdsfortegnelse:

Hvor oppstår kvalme?
Hvor oppstår kvalme?
Anonim

Kvalme er den forferdelige, kvalmende følelsen du får i magen som får deg til å føle at du kommer til å spy. Det kan utløses av et virus, en fordøyelsestilstand, graviditet eller til og med en ubehagelig lukt.

Hvordan føles det å være kvalm?

Kvalme vanligvis føles som en trang til å spy. Ikke alle som føler seg kvalme kaster opp, men mange har den overveldende følelsen av at å kaste opp vil hjelpe dem til å føle seg bedre. Noen mennesker opplever også magesmerter, svimmelhet, hodepine eller muskelsmerter, intens tretthet eller en generalisert følelse av sykdom.

Hvor kommer plutselig kvalme fra?

Flere tilstander kan forårsake kvalme, inkludert stress, angst, infeksjoner, reisesyke og mange flere. Tilfeldig forbigående kvalme er også vanlig, men vanligvis ikke grunn til bekymring. Kvalme er en følelse som får en person til å føle at de trenger å kaste opp. Noen ganger kaster personer med kvalme opp, men ikke alltid.

Hvorfor har jeg lyst til å kaste opp når jeg ikke er syk?

Ubehag i magen og kvalme kan være forårsaket av reisesyke, magesyke, matforgiftning, overdreven spising eller drikking, matintoleranse og… angst! Det er riktig. Angst og bekymring kan forårsake ubehag i magen og kvalme.

Hvorfor føler jeg meg syk hver dag?

Alle føler seg syke noen ganger, men i noen tilfeller kan en person føle seg syk hele tiden eller mesteparten av tiden. Denne følelsen kan referere tilkvalme, blir ofte forkjølet eller nedslitt. En person kan føle seg syk kontinuerlig i noen dager, uker eller måneder på grunn av mangel på søvn, stress, angst eller dårlig kosthold.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;