Hvorfor slippes ikke dunk-drama?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor slippes ikke dunk-drama?
Hvorfor slippes ikke dunk-drama?
Anonim

Drama Dunk hadde blitt utestengt av PEMRA etter sin aller første episode. … Det er en historie som vi kanskje ikke har sett fordi den tydeligvis hadde blitt forbudt av Pakistan Electronic Media Regulatory Authority (PEMRA) etter den aller første episoden. Det ble sendt ut klager på at dramaet skulle gå mot Me Too!

Er dunk en sann historie?

Dunk er produsert av Fahad Mustafa og Dr. Ali Kazmi og sies å være historien om en professor (Nauman Ejaz) falskt anklaget for seksuell trakassering av en av studentene hans (Sana Javed), hvoretter livet hans fullstendig snus opp ned. dramaet er basert på en virkelig historie om en familie i Sarghoda.

Hva handler dunk pakistansk drama om?

Dunk-drama-serien som sendes på ARY Digital er en thrillerserie basert på en virkelig hendelse som skjedde med en universitetsprofessor der han feilaktig ble anklaget for seksuell trakassering av en av sine kvinnelige studenter.

Hva er slutten på dunk?

Dunk episode 7 så professor Humayun (Noaman Ejaz) dø og hans egen kone Saira (Yusra Rizvi) skulde kisten hans fordi ikke nok folk dukket opp til begravelsen. Til slutt ser vi professor Humayun gi opp kampen og bare begå selvmord.

Hva betyr dunk-drama?

Det mest etterlengtede dramaet til Sana Javed og Bilal Abbas sin «Dunk» er klar til å slå ut på TV-skjermer snart. … Vel på urdu betyr Dunk sannsynligvis fromhetbrodd, men der ordet Dunk har flere andre betydninger på engelsk, er det også etternavnet til en verdenskjent australsk cricketspiller, Ben Dunk.

Anbefalt:

Interessante artikler
Dekker helsen fra Manitoba øyeundersøkelser?
Les mer

Dekker helsen fra Manitoba øyeundersøkelser?

Manitoba He alth and Seniors Care gir dekning under den provinsielle helseplanen for én rutinemessig fullstendig øyeundersøkelse gitt i en 2-års stønadsperiode for pasienter under 19 år og 65 år og eldre. Er øyeundersøkelser gratis i Manitoba?

Hvilket begrep brukes om produksjon til eget forbruk?
Les mer

Hvilket begrep brukes om produksjon til eget forbruk?

Subsistensproduksjon er det vanlige begrepet for å definere produksjon av eget forbruk. Den totale produksjonen som produseres av produsentene for forbruket i familien er livsoppholdsproduksjon. Hva er produksjons eget forbruk? Produksjon til eget forbruk inkluderer kun næringsprodukter, f.

Kan samlere ta penger fra bankkontoen?
Les mer

Kan samlere ta penger fra bankkontoen?

Når en domstol fastslår at du skylder en kreditor penger og deretter autoriserer kreditoren til å ta penger direkte fra lønnsslippen eller bankkontoene dine, kalles det en garnishment. … Kreditorer kan bruke dommen til å pynte på lønnen din, ta penger fra bankkontoene dine og legge pant på eiendeler du eier, som huset ditt.