Kan du foregripe partneren din i bridge?

Innholdsfortegnelse:

Kan du foregripe partneren din i bridge?
Kan du foregripe partneren din i bridge?
Anonim

Det meste av tiden vil du enten passere eller heve partnerens forkjøp, men det er også mulig å by en ny farge. Dette krever 6+ kort, eller sterke 5 kort på 3-nivå. Videre må du være forberedt på at partneren byr igjen hvis budet ditt ikke er spill.

Kan du foregripe etter at partneren har budt?

Fargekravene for preemptive overanrop ligner generelt på en preemtive åpning. Imidlertid blir de norm alt løsnet i tredje sete, når partneren allerede har bestått, så åpningsbudet kan være sikker på at den eneste siden som er forkjøpt er motstanderne, og dermed kan by med bedre eller tynnere verdier.

Hvordan byr jeg etter forhåndsavtale?

Når en motstander åpner med et forhåndsbud, må du ha et bud på tre- eller fire-nivået, langt unna de vanlige overbudene på ett- eller to-nivået. Syvregelen er en retningslinje som forteller deg hva du har rett til å ønske deg i din partners hånd. Dette er ikke den typen syvpunktshånd du kan ønske deg.

Hva er en forebyggende hopphevning i bridge?

Med en spillhevning av typen preemptive, må responder trekke en dobbel ved åpner når han ikke har hatt en sjanse til å by en gang. … Når et to- eller tre-nivås signalbud er tilgjengelig for å vise en sterk hånd, er hopphøyningen til spillet forebyggende, selv når det bare er et enkelt hopp.

Bør du foregripe med et tomrom?

Sannheten er at forkjøp er dethelt for komplisert til å beskrive med regler. Ingen av de følgende er gode regler: "Ikke foregripe med et tomrom" eller "Ikke åpne et svakt 2-bud med en side 4-korts major" eller "Du trenger 2 av topp 3 eller 3 av topp 5 utmerkelser i fargen." Så mange regler.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når døde nedra volz?
Les mer

Når døde nedra volz?

Nedra Volz var en amerikansk skuespillerinne. På TV portretterte hun tante Iola på All in the Family, Adelaide Brubaker på Diff'rent Strokes, Emma Tisdale på The Dukes of Hazzard og Winona Beck på Filthy Rich. Hvordan døde Nedra Volz?

Spiser duer duemat?
Les mer

Spiser duer duemat?

Sorgduer Sorgduer Flykting finner sted om ca. 11–15 dager, før squabbene er fullvoksne, men etter at de er i stand til å fordøye voksenmat. De blir i nærheten for å bli matet av faren i opptil to uker etter flying. Sørgende duer er produktive oppdrettere.

Hvem er dan i krasjlanding på deg?
Les mer

Hvem er dan i krasjlanding på deg?

'Crash Landing on You' andre hovedstjerner skal angivelig date. Både Seo Dan (Seo Ji-Hye) og Gu Seung Joon (Kim Jung-Hyun) i en scene fra "Crash Landing on You." Hva skjer med at Dan krasjlander på deg? Når Seung-jun er i ferd med å reise fra Nord-Korea, får han vite at Dan blir holdt fanget, og han drar for å redde henne.