Hva er tommee tippee variabel flyt?

Innholdsfortegnelse:

Hva er tommee tippee variabel flyt?
Hva er tommee tippee variabel flyt?
Anonim

Beskrivelse. Tommee Tippee Closer To Nature Variable Flow Nipple etterligner den naturlige bøyningen, bevegelsen og mykheten til en mammas bryst. Den raske strømningshastigheten er egnet for nyfødte babyer 0 måneder pluss. Brystvortene gir enkel overgang mellom bryst og flaske.

Hva er Variflow Tommee Tippee?

Inspirert av mamma, designet av eksperter. Vår lettlåsbare spene er designet med ammeeksperter for å etterligne den naturlige bøyningen, strekningen og bevegelsen til en mors bryst. Smenen er laget av supermyk silikon og føles også nærmere huden for full komfort ved mating.

Hva betyr spene med variabel flyt?

Den brede, brystformede spenen fremmer naturlig lås-på som ligner på brystet, noe som gjør det enkelt for babyen din å kombinere bryst- og flaskemating. … Med spenen med variabel strømning kan du justere strømningshastigheten i henhold til væskens tykkelse og passe babyens matingsrytme perfekt.

Hva er forskjellen mellom nipler med variabel strømning og medium strømning?

Medium Flow-smokken (med tallet 3 på spenen) anbefales for babyer over 3 måneder. Den har en ekstra myk silikonsmone. … Variable Flow-smokken (med I-, II- og III-merkingene på spenen) anbefales for babyer over 3 måneder. Denne spenen har en sp alte som gir en justerbar strømningshastighet.

Hva er forskjellen mellom Tommee Tippee-smokker?

Tommee Tippee har kategorisert spenene deresetter alder: Størrelse 1 i 0-3 måneder, størrelse 2 i 3-6 måneder og trinn 3 i 6 måneder+. Disse områdene er rett og slett for veiledning, og babyen din bør gi deg beskjed når de trenger å gå opp til neste trinn. Hvis de er komfortable, trenger du ikke bytte.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.