Var highlander noe bra?

Innholdsfortegnelse:

Var highlander noe bra?
Var highlander noe bra?
Anonim

Er Toyota Highlander en god SUV? Utenom å ha en av de beste sikkerhetsresultatene i klassen, utmerker the Highlander seg ikke på noe område. Likevel er det en god, godt avrundet SUV i mellomstørrelse. Den har tre seterader, og mens de to første er romslige og komfortable, er den siste raden trang.

Hvilke problemer har Toyota Highlanders?

Den forrige Toyota Highlander-generasjonen (2008 til 2013) har opplevd lignende problemer med sin elektriske bakluke og klimaanlegg. Noen få eiere har også sendt inn klager angående motoroljelekkasjer og en klirrende lyd som høres når du dreier på rattet.

Hvilket år er den mest pålitelige Toyota Highlander?

Siden det er mange varianter av Toyota Highlander på markedet, hvilke er de beste å kjøpe akkurat nå? 2013, 2015 og 2020-årene har alle høye pålitelighetsvurderinger fra Consumer Reports. I tillegg tilbyr disse SUV-ene høye sikkerhetsvurderinger for å holde sjåførene trygge.

Hva er g alt med 2021 Toyota Highlander?

Toyota Highlanders største feil fra 2021

Men sammenlignet med andre mellomstore SUV-er i segmentet, Highlanders tredje rad gir ikke nok benplass for høyere ryttere. I følge Consumer Reports kan selv eldre barn ha vanskelig for å bli komfortable i tredje rad av 2020 Highlander.

Svarer Highlanders lenge?

Den nesten uforgjengelige Toyota Highlander

Statistikken har vistToyota Highlander kan løpe opptil 300 000 miles, eller omtrent 20 år. … I tillegg er 300 000 miles en lengre levetid enn de fleste andre SUV-er. Rivaler som Nissan Pathfinder og Ford Explorer varer vanligvis opptil 250 000 miles.

Anbefalt: