Når endres tiden?

Innholdsfortegnelse:

Når endres tiden?
Når endres tiden?
Anonim

Det meste av USA begynner sommertid kl. 2:00 den andre søndagen i mars og går tilbake til standardtid den første søndagen i november. I USA bytter hver tidssone til et annet tidspunkt.

Hva tid skrur vi klokken tilbake?

Sommertid i dag

I dag springer de fleste amerikanere frem (snu klokkene frem og taper en time) den andre søndagen i mars (kl. 2:00 A. M.) og fall tilbake (skru tilbake klokkene og få en time) den første søndagen i november (kl. 02.00).

Hvilke stater kvitter seg med sommertid?

Hawaii og Arizona er de eneste to statene i USA som ikke overholder sommertid. Flere oversjøiske territorier observerer imidlertid ikke sommertid. Disse territoriene inkluderer Amerikansk Samoa, Guam, Nord-Marianene, Puerto Rico og De amerikanske jomfruøyene.

Vil klokkene gå tilbake i 2021?

Få denne i dagboken din – klokkene går tilbake Halloween, søndag 31. oktober 2021. Ikke glem å dra nytte av den ekstra timen i sengen (eller en ekstra time i fancy dress). At klokkene går tilbake betyr at vi går tilbake til Greenwich Mean Time (GMT), som gir oss lysere morgener og mørkere kvelder.

Går klokkene frem i mars?

I USA går klokkene fremover den andre søndagen i mars og tilbake den første søndagen i november, men ikke alle stater endrerklokker.

Anbefalt: