Hvordan staver du innkallinger?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan staver du innkallinger?
Hvordan staver du innkallinger?
Anonim

konvokasjon

  1. samtalen.
  2. tilstanden til å bli innk alt.
  3. en gruppe mennesker samlet seg som svar på en stevning; montering.
  4. en formell samling ved en høyskole eller universitet, spesielt for en konfirmasjonsseremoni.

Hva betyr Connovation?

1a: en forsamling av personer k alt sammen til et møte. b(1): en forsamling av biskoper og representativt presteskap fra Church of England. (2): en rådgivende forsamling av presteskap og lekedelegater fra en del av et bispedømme også: en territoriell inndeling av et bispedømme.

Er innkalling på engelsk?

konvokasjon | Middels engelsk

et stort, formelt møte, spesielt. for seremonien ved et universitet ved slutten av et studium, eller det å arrangere et stort, formelt møte: [C] Hun ble tildelt en æresgrad på vårens konvokasjon.

Hvordan bruker du innkalling?

Eksempel på innkallingssetning. De ble invitert til et råd med videre konvokasjon, holdt i Roma i 382, men svært få deltok.

Hva betyr Advokater?

1: et underordnet yrke utøvd i tillegg til ens yrke spesielt for nytelse: hobby Han er en profesjonell musiker, men hans engasjement er fotografering.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.