Skal vi be spesielt?

Innholdsfortegnelse:

Skal vi be spesielt?
Skal vi be spesielt?
Anonim

Med en spesifikk forespørsel, kan vi bedre se svaret Når jeg ber spesifikt, kan jeg se tydeligere når og/eller om Han besvarer bønnen min. … Når jeg vet at han tydelig har besvart mine bønner, blir min tro styrket, noe som gir meg tillit til å be ham om å gjøre enda mer.

Hva vil det si å be spesifikt?

Å spesifikt ber betyr ikke at alle våre bønner vil bli besvart. Det betyr vi stoler fullstendig på Gud og er villige til å kommunisere med ham om alt. Vi må da vente tålmodig på det rette svaret.

Betyr det noe hvor vi ber?

Gud bryr seg ikke om hvor du ber, men det kan ha betydning. Det er tider når du kanskje vil si bønnene dine høyt uten å bli overhørt. Det er ingen krav her, men det kan hjelpe deg å uttrykke deg fullt ut. Du vil kanskje til og med rope ut klagen din.

Hvordan vil bønn spesifikt hjelpe deg?

Bra for hjertet ditt – Bønn hjelper med å regulere hjerterytmen, noe som gjør det sterkere og mindre stresset. Selv om det er en mental og åndelig aktivitet, har bønn vært kjent for å fremskynde utvinningen av hjertet etter hjerteinfarkt og hjertekirurgi.

Hva sier Bibelen om å be om noe?

Filipperne 4:6-7 vær ikke bekymret for noe, men la i alt ved bønn og påkallelse med takksigelse dine ønsker bli gjort kjent for Gud. Og Guds fred, som overgår altforstand, vil vokte deres hjerter og tanker i Kristus Jesus.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan fungerer cineraria maritima?
Les mer

Hvordan fungerer cineraria maritima?

Oversikt: Disse homeopatiske dråpene utløser overføring av oksygen og næringsstoffer fra blodet til det vandige for å gi næring og avgifte det levende vevet til den krystallinske linsen 6798. FMA. 58241. Anatomisk terminologi. Linsen er en gjennomsiktig bikonveks struktur iøyet som sammen med hornhinnen hjelper til med å bryte lyset for å fokuseres på netthinnen.

Fungerer nevrodrinker?
Les mer

Fungerer nevrodrinker?

Den gode nyheten, i det minste for NeuroSonic-drikkere, er at flere studier tyder på at en kombinasjon av koffein og l-theanin kan ha gunstige mentale effekter, som å forbedre evnen å bytte mellom oppgaver, fremskynde forventningsfulle skift av oppmerksomhet og øke følelsen av årvåkenhet.

Finnes det toaletter på sørvestlige tog?
Les mer

Finnes det toaletter på sørvestlige tog?

Alle våre tog bruker et system kjent som Chemical Emissions Tanking (CET) for å lagre avfall fra toalettene. Dette gjør det tryggere for alle rundt toget så vel som kolleger som jobber på banen – og gjør at i motsetning til eldre tog kan toalettene våre brukes mens toget står på stasjonen.