Hva er en avgiftende maske?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en avgiftende maske?
Hva er en avgiftende maske?
Anonim

En god detox-ansiktsmaske er formulert med rensende leire og eksfolierende syrer, som fjerner urenheter, bakterier og forurensninger dypt inne i huden. Hvis du leter etter en ny detox-ansiktsmaske, her er våre 10 beste valg som vil hjelpe deg å oppnå en sunnere hudfarge.

Hva gjør en avgiftende maske?

De beste detox-ansiktsmaskene gjør mer enn å lindre symptomer på akne. Disse kraftige behandlingsmaskene, formulert med rensende leire og eksfolierende syrer, fjerner urenheter, giftstoffer og forurensninger dypt inne i porene for å klarne og forfine huden.

Fungerer detox-masker virkelig?

"Selv om det ikke er noen uavhengige bevis for at gjørmemasker, leirmasker, kremmasker eller lakenmasker gir noen langvarig fordel for huden, kan de være hydrerende, beroligende og gi en viss keratolytisk/eksfolierende effekt - om bare ved å fjerne dem," forklarer Dr. Lortscher.

Kan ansiktsmasker skade huden din?

Det er tre hovedmåter som ansiktsmasken din kan skade huden din, inkludert: Rubbing – Masker kan irritere huden din gjennom friksjon som fører til gnagsår og eksponerer rå hud, i likhet med et teppe brenne. Områdene som er mest rammet inkluderer neseryggen og hvor båndene gnis bak ørene.

Kan huden din avgifte seg?

Fordi giftstoffer ikke kan komme ut av kroppen via huden. Du kan rense huden din så mye du vil ellerla den være i fred i lengre perioder. Denne "detoxing" vil faktisk ikke fjerne noen giftstoffer. I stedet er det de nevnte organene - først og fremst nyrene og leveren - som har det ansvaret.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hva betyr nevropatisk?
Les mer

Hva betyr nevropatisk?

: skade, sykdom eller dysfunksjon av en eller flere nerver, spesielt i det perifere nervesystemet, som typisk er preget av brennende eller skyende smerter, nummenhet, prikking eller muskelsvakhet eller atrofi, er ofte degenerativ, og er vanligvis forårsaket av skade, infeksjon, sykdom, narkotika, giftstoffer eller vitaminmangel … Hvordan føles nevropatisk smerte?

Hva er en god plagiatpoengsum på turnitin?
Les mer

Hva er en god plagiatpoengsum på turnitin?

Hvis du vil forsikre deg om at innholdet ditt ikke blir avvist på grunn av plagiering, bør du beholde turnitin-prosenten nesten 20% til 30%. Turnitin-poengsum på 20 % er ideell poengsum og er akseptabel nesten over alt. Hva er akseptabel prosentandel for Turnitin?

Hva betyr Pria-navnet?
Les mer

Hva betyr Pria-navnet?

Pria, Priya. Priya eller Pria (sanskrit: प्रिया Priyā kvinne, som betyr "kjære, elskede") er et vanlig fornavn i India og et fornavn som også brukes i Nepal, Bangladesh, Sri Lanka og Thailand. Er Priya et godt navn? Priya er et veldig populært fornavn i India, og kan også finnes i land som Nepal, Sri Lanka og Thailand.