Skal jeg prøve slugging?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg prøve slugging?
Skal jeg prøve slugging?
Anonim

Selv om det ikke vil gjøre deg noen stor skade å prøve det hvis du er overbevist om at slugging er noe for deg, kan det føre til uønskede kviser. Men hvis du er en av de 50 millioner menneskene i USA som lider av mild, sporadisk eller alvorlig akne, kan det være lurt å legge ned vaselinet og unngå å ta risikoen.

Er slugging bra for huden din?

Slugging skaper en forsegling over huden, forhindrer transepiderm alt vanntap, og beskytter og reparerer hudens naturlige lipidbarriere som binder hudceller sammen.

Fungerer slugging virkelig?

Legg på fuktighetsbevarende midler: Saken er at slugging vil ikke fungere med mindre du legger på deg fuktighetsgivende ingredienser. (Oklusiver fyller ikke huden med fuktighet, de hindrer den bare i å sive ut.) "Tenk på en kopp du vil dekke - hvis det ikke er vann i den, er det ganske meningsløst," sier Yoon.

Er slugging bra for ansiktet ditt?

Dr. Marchbein sier at det er et hardt nei å slugging over hele ansiktet på svært fet eller akne-utsatt hud fordi det kan forårsake mer irritasjon. "Hvis du fanger ting og blokkerer huden, er det definitivt et potensial for kviser," sier Dr. Marchbein til Teen Vogue.

Vasker jeg ansiktet mitt etter å ha slugget?

Nei! Så så lenge du renser vaselin ordentlig om om morgenen (litt rengjøringsmiddel og vann vil gjøre susen), er det helt greit å påføre det på ansiktet som en del av hudpleierutinen. greit. Faktisk AADstater vaselin kan til og med brukes til å berolige tørre lepper og øyelokk.

Anbefalt: