Hvem er benjamin stoddert?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er benjamin stoddert?
Hvem er benjamin stoddert?
Anonim

Benjamin Stoddert, nasjonens første sekretær for marinen, ble født i Charles County, Maryland, i 1751, og begynte sin nasjonale tjeneste med den kontinentale hæren. Stoddert ble med som kaptein i begynnelsen av den revolusjonære krigen og hadde i 1779 oppnådd rang som major.

Hva er Benjamin Stoddert kjent for?

I 1798 utnevnte president John Adams Benjamin Stoddert, en lojal føderalist, til å overvåke det nyopprettede marinedepartementet. Som den første marinesekretæren fant Stoddert seg snart opp i en uerklært sjøkrig med Frankrike, som skulle bli kjent som kvasikrigen.

Hvem var den første presidenten som hadde en sekretær for marinen?

I 1802 valgte president Thomas Jefferson Smith som sekretær for marinen for å fullføre sitt første presidentskap.

Hvor mye tjener en Navy SEAL?

Salary Ranges for Navy Seals

Lønnene til Navy Seals i USA varierer fra $15,929 til $424,998, med en medianlønn på $76, 394. De midterste 57 % av Navy Seals tjener mellom $76,394 og $192,310, mens de øverste 86% tjener $424,998.

Hvem er for tiden den høyest rangerte militæroffiseren?

Milley. General Mark A. Milley er den 20. styrelederen for Joint Chiefs of Staff, nasjonens høyest rangerte militæroffiser, og den viktigste militærrådgiveren for presidenten, forsvarsministeren og det nasjonale sikkerhetsrådet.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.