Kunne du ikke bruke promo uber?

Innholdsfortegnelse:

Kunne du ikke bruke promo uber?
Kunne du ikke bruke promo uber?
Anonim

Hvis du prøver å søke på en kampanje og ikke har tatt din første tur ennå, kan det hende at kampanjen ikke gjelder - Vennligst sjekk delen Betalinger > Kampanjer i appen din for å sikre kampanjen din er gyldig før du tar neste tur. … Kampanjer kan ha utløpsdatoer eller bare gjelde i bestemte områder eller byer.

Hvordan aktiverer jeg Uber-kampanjekode?

Bruk av Uber-appen for iPhone eller Android:

  1. Velg «Betaling» fra appmenyen.
  2. Rull ned til Kampanjer.
  3. Trykk på Legg til kampanjekode/gavekode.
  4. Skriv inn koden og trykk LEGG TIL.

Hvorfor fungerer ikke uber-koden min?

Kampanjer kan ha utløpsdatoer eller bare gjelde i bestemte områder eller byer. … For å se alle kampanjekodene som brukes på kontoen din, velg «Betaling» fra appmenyen og trykk deretter på «Kampanjer». Detaljer og utløpsdatoer for kampanjekodene dine er oppført der.

Hvorfor fungerer aldri uber eats-kampanjekodene mine?

Sørg for at du bruker kampanjen på gjeldende sted, valuta og før utløpsdatoen. … - Noen kampanjekoder kan bare brukes én gang. Eventuell restkreditt på en enkelt kampanje vil ikke gjelde for fremtidige bestillinger. – Kampanjer bør legges til FØR du legger inn bestillingen.

Hvorfor fungerer aldri kampanjekoder?

En kode kan ha utløpt, er kanskje ikke aktuelt for spesifikke merker, kan ikke overføres eller kan bare brukes én gang. Det er også muligkjøpet ditt oppfylte ikke kravene til koden, for eksempel å bruke et bestemt beløp.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.