Skal jeg bli interiørarkitekt?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg bli interiørarkitekt?
Skal jeg bli interiørarkitekt?
Anonim

Utdanning, med et ord, er nøkkelforskjellen mellom interiørarkitekter og interiørdesignere. … Selv om det ikke er en dårlig vei å gå, er det vanligvis nødvendig å få en akkreditert utdanning, som an associate's eller bachelor's degree, for å jobbe innen interiørdesign.

Er det vanskelig å bli interiørarkitekt?

Å bli tatt opp i et etablert interiørdesignfirma er ekstremt vanskelig uten en grad; de fleste firmaer krever minst en bachelorgrad og lisens. Hvis du etter hvert ønsker å lede et interiørdesignfirma eller starte ditt eget firma, er det generelt forventet at du har en mastergrad i design.

Hvorfor bør jeg være interiørarkitekt?

"Å ansette en designer kan hjelpe deg med å unngå kostbare feil som ikke bare hjelper deg med å spare penger, men kan øke verdien på hjemmet ditt." Spesielt når du skal selge boligen din – interiørdesign er viktig når du skal liste opp hjemmet ditt. Det kan bidra til å øke kjøperappell og sette hjemmet ditt over konkurrentene.

Tjener interiørarkitekter gode penger?

California har den høyeste lønnen per år for interiørdesignere med et gjennomsnitt på $57 500. Gjennomsnittlig rekkevidde er mellom $40 000 og $78 000, som er den høyeste lønnsintervall i landet.

Hvor lang tid tar det å bli interiørarkitekt?

Programlengden varierer fra institusjon til institusjon fra flere måneder med fulltids oppmøte til to år med deltidstudere. Etter å ha fullført de nødvendige kursene, må søkere til profesjonelt medlemskap i Certified Interior Decorators International bestå en eksamen.

Anbefalt: