Har Lagos State gjenopptatt skolen?

Innholdsfortegnelse:

Har Lagos State gjenopptatt skolen?
Har Lagos State gjenopptatt skolen?
Anonim

Alle offentlige og private skoler i Lagos vil gjenoppta for den akademiske økten 2021/2022 mandag 13. september. Denne kunngjøringen ble gjort mandag kveld av statens kommissær for utdanning, Folasade Adefisayo, i en uttalelse signert av en assisterende direktør for offentlige anliggender i departementet, Ganiu Lawal..

Blir skolen i gang igjen i Lagos State?

Regjeringen i Lagos delstat har kunngjort retningslinjer for gjenopptakelse av den akademiske sesjonen 2021/2022 for offentlige og private skoler over hele staten. Skoler forventes å gjenoppta den 13. september, mens for modellhøyskoler og oppgraderte skoler skal elevene gjenoppta i grupper fra 19. september 2021.

Hva er gjenopptakelsesdatoen for skoler i Lagos State?

Lagos delstatsregjering har kunngjort gjenopptakelse av skoler for akademisk sesjon 2021/2022. Offentlige og private skoler skal gjenopptas 13. september; modellhøyskoler og oppgraderte skoler vil gjenopptas i grupper fra 19. september.

Når Nigeria skal begynne på skolen igjen?

Oppdatering av skole i Nigeria i dag: Føderale myndigheter bestemmer seg for å gjenåpne skoler 18. januar.

Kan jeg ha en skole-CV i Nigeria?

Imidlertid gjentok kommissæren for utdanning, Wemi Jones, at alle offentlige og private skoler, så vel som høyere institusjoner, bør gjenopptas mandag 18. januar for å fortsette den første perioden for den akademiske økten 2020/2021.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.