Spredninger høstbregner?

Innholdsfortegnelse:

Spredninger høstbregner?
Spredninger høstbregner?
Anonim

Dryopteris erythrosora Et dristig og vakkert valg for skyggefulle border og skoghager. En fantastisk dvergbregne med en flush av unge papiraktige blader som får en kobberrød farge, og deretter modnes til en dyp grønn. Spredning av underjordiske stengler.

Er høstbregner invasive?

Er høstbregne invasiv? Selv om høstbregne er en ikke-innfødt plante, er den ikke kjent for å være invasiv, og det kan ikke være enklere å dyrke høstbregner i hager. Ved å legge til noen få centimeter kompost, torvmose eller bladmugg i jorden ved planting vil det forbedre vekstforholdene og få en sunn start for bregnen.

Hvor stor blir en høstbregne?

Høstbregne er en normal utseende bregne med to ganger delte blader som vokser ca 2 fot i lengde. For meg når plantene 18 tommer i høyden med en spredning på 24 tommer på fem år.

Hvor langt fra hverandre bør jeg plante høstbregner?

Som bregner flest klarer høstbregne seg best i hel til halvskygge. Plant ca. 18 tommer fra hverandre for fullstendig bakkedekning. Hold høstbregnen din i jevn vekst ved å bruke en balansert gjødsel med en hastighet på ett pund per 100 kvadratfot om våren før ny vekst begynner.

Kommer høstbregner tilbake hvert år?

Dør høstbregner tilbake? Om de dør tilbake vil avhenge av klimaet de er plantet i. Hvis de holdes i et varmere område, bør de ha det bra hele året. Hvis du bor et kaldere sted kan de kanskjedør tilbake om vinteren, men de vil komme tilbake igjen i sommermånedene.

Anbefalt: