Går aldabraskilpadde i dvale?

Innholdsfortegnelse:

Går aldabraskilpadde i dvale?
Går aldabraskilpadde i dvale?
Anonim

Dvalemodus: I løpet av vinteren har skilpadder en tendens til å redusere forbruket av matmetabolisme, og det er på grunn av deres naturlige oppførsel under dvalemodus.

Har gigantiske skilpadder dvale?

Siden skilpadder går i dvale for å kommer seg gjennom kalde og tøffe måneder, er det naturlig at skilpadder i varmere klima har mindre sannsynlighet for å gå i dvale. … Men selv ørken og tropiske arter kan gå i dvale. Artskrav er like viktige som eksterne faktorer, som vær og temperatur.

Er Aldabra-skilpadder nattaktive?

Flere slekter av skilpadder har uavhengig utviklet svært store kroppsstørrelser på over 100 kg, inkludert Galapagos-kjempeskilpadden og Aldabra-kjempeskilpadden. De er vanligvis dagaktive dyr med tendenser til å være crepuskulære avhengig av omgivelsestemperaturene. De er vanligvis tilbaketrukne dyr.

Kan du holde en Aldabra-skilpadde som kjæledyr?

Aldabra-skilpadder blir veldig store og lever veldig lenge. De trenger mye plass, spesielle habitatoppsett og litt omsorg. De lager veldig givende kjæledyr så lenge du har tid og plass til å dedikere til deres behov.

Hva spiser Aldabra-skilpadden?

På grunn av sin enorme størrelse og naturlige mangel på rovdyr fra pattedyr, ble det antatt at voksne aldabrakjempeskilpadder ikke hadde rovdyr i naturen (de mer sårbare og mindre ungene sies å hahar blitt jaktet av en gigantisk krabbeart som lever i huler på atollen).

Anbefalt: