Når døde fred astaire?

Innholdsfortegnelse:

Når døde fred astaire?
Når døde fred astaire?
Anonim

Fred Astaire var en amerikansk danser, skuespiller, sanger, koreograf og TV-programleder. Han regnes som den største danseren i filmhistorien. Scene- og påfølgende film- og TV-karrierer strakte seg over tot alt 76 år.

Hvordan døde Fred Astaire?

LOS ANGELES (AP) _ Fred Astaire, som symboliserte Hollywood-eleganse i 25 år og danset i topplue og hale med Ginger Rogers og andre stjerner, døde av lungebetennelse mandag i sin konens armer. Han var 88. Astaire døde på Century City Hospital klokken 04.25, fort alte kona hans, Robyn, tårerfullt til journalistene på en pressekonferanse.

Hva skjedde med Adele Astaire?

Adele Marie Astaire, den nisseaktige danseren som fengslet publikum i New York og London i mange musikalske komedier på 1920-tallet sammen med sin bror og dansepartner, Fred, døde i går i Phoenix i en alder av 83. Familiemedlemmer. sa hun hadde fått hjerneslag 6. januar og ble aldri bevisst igjen.

Hvem lærte Fred Astaire å danse?

Når Fred ble registrert på en ballettskole i New York drevet av Ned Wayburn, begynte Freds lidenskap for dans å skinne. Danseinstruktøren som lærte både Fred og søsteren hans Adele foreslo at de to barna skulle danne en vaudeville-talentakt.

Hva var Fred Astaires nettoverdi da han døde?

Fred Astaire nettoformue: Fred Astaire var en amerikansk danser, koreograf, musiker, sanger og skuespiller som hadde en nettoformueav $10 millioner på tidspunktet for hans død. Fred Astaire ble født i Omaha, Nebraska i mai 1899 og døde i juni 1987.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan kontrollere sykdommer?
Les mer

Hvordan kontrollere sykdommer?

Lær, øv og lær sunne vaner 1 Håndter og tilbered mat på en sikker måte. Mat kan bære bakterier. … 2 Vask hendene ofte. … 3 Rengjør og desinfiser ofte brukte overflater. … 4 Host og nys inn i et vev eller ermet. … 5 Ikke del personlige gjenstander.

Hvor kan du få utmerkelser?
Les mer

Hvor kan du få utmerkelser?

Kommendasjoner kan tjenes som en sjelden belønning for å fullføre oppdragene med høy rangering mot de siste stadiene av spillet. Hvis du prøver å dyrke dem (i tillegg til High Commendations), anbefaler vi å gjøre oppdrag som er fem stjerner eller høyere.

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?
Les mer

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?

Releasing refererer til en utleiers krav om å gjenleie en enhet. Det er viktig å vite at en utleier har rett til å kreve gebyr for videreutleie. Gebyrene skal brukes til eventuelle kostnader som kan være knyttet til annonsering og til tilleggsarbeidet for å gjøre plassen klar til ny leiekontrakt.