Hvilket fylke ligger Cheadle Hulme i?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket fylke ligger Cheadle Hulme i?
Hvilket fylke ligger Cheadle Hulme i?
Anonim

Cheadle Hulme (/ˌtʃiːdəl ˈhjuːm/) er en forstad i Metropolitan Borough of Stockport, Stor-Manchester, England, i det historiske fylket Cheshire, 2,3 miles (3,7 km)) sørvest for Stockport og 12,1 km sør-øst for Manchester.

Er Cheadle i Cheshire eller Manchester?

Cheadle (/ˈtʃiːdəl/) er en landsby i Metropolitan Borough of Stockport, Stor-Manchester, England. Innenfor grensene til det historiske fylket Cheshire, grenser det til Cheadle Hulme, Gatley, Heald Green og Cheadle Heath i Stockport, og East Didsbury i Manchester. I 2011 hadde den en befolkning på 14 698.

Er Cheadle Hulme stilig?

Dette er stedet: Cheadle Hulme er klassisk pendlerland og har veldig gode forbindelser. Fram til ankomsten av jernbanen på midten av 1800-tallet, bestod Cheadle Hulme, nå en blomstrende og svært ettertraktet forstad sør for Stockport og nabo til Bramhall, av bare noen få gårder og silke veverhytter.

Kommer Cheadle under Cheshire?

Cheshire før 1974På den tiden inkluderte Cheshire Wirral vest i fylket og steder som Stockport, Hyde, Stalybridge, Cheadle, Bramhall og Altrincham i nordøst i fylket.

Hvilket fylke hører Stockport under?

Det meste av bydelen, inkludert den historiske byen Stockport, ligger i det historiske fylket Cheshire, men detinkluderer et område vest for elven Tame og nord for elven Mersey i det historiske fylket Lancashire.

Anbefalt:

Interessante artikler
Vokser planter under led-lys?
Les mer

Vokser planter under led-lys?

LED-lys, som tilbyr lavt energiforbruk, lav varme og fargeoptimalisert for vekst, er den mest effektive, effektive og kundevennlige måten å dyrke planter hjemme enn å dyrke med fluorescerende lys eller glødelys. Kan et hvilket som helst LED-lys brukes som vekstlys?

Betyr ordet turpitude?
Les mer

Betyr ordet turpitude?

turpitude \TER-puh-tood\ substantiv.: inherent baseness: depravity; også: en grunnleggende handling. Betyr urolighet ondskap? Turpitude er definert som ondskap eller syndighet. Et eksempel på urolighet er atferd som anses som umoralsk og syndig av samfunnet.

Er hyperpatriotisme et ord?
Les mer

Er hyperpatriotisme et ord?

I daglig tale er jingoisme overdreven skjevhet når det gjelder å dømme sitt eget land som overordnet andre – en ekstrem type nasjonalisme. Hva er et ord for for mye patriotisme? Jingoism er fanatisk, overdreven patriotisme. Hvis du nekter å spise, lese, ha på deg eller diskutere noe som ikke er laget i ditt eget land, kan folk anklage deg for jingoisme.