Er anhedral en dihedral?

Innholdsfortegnelse:

Er anhedral en dihedral?
Er anhedral en dihedral?
Anonim

I luftfart er dihedral vinkelen mellom venstre og høyre vinger (eller haleflater) til et fly. … "Anhedral vinkel" er navnet gitt til negativ dihedral vinkel, det vil si når det er en nedadgående vinkel fra horisontal av vingene eller bakplanet til et fastvinget fly.

Hva er en Anhedral?

: vinkelen mellom en nedoverskrående flyvinge og en horisontal tverrlinje. Den nederste vingen hadde utt alt anhedral; den øvre fløyen, dihedral.-

Er dihedral eller anhedral mer stabil?

anhedral reduserer dihedral-effekten og bringer vingens rulleegenskaper inn i en mer ønskelig ytelseskonvolutt samtidig som den holder den stabil, men likevel manøvrerbar.

Hva brukes Anhedral til?

Denne vinkelen brukes til å øke rullestabiliteten. (Dette betyr at hvis flyet støter på en forstyrrelse, kan det lettere gå tilbake til sin opprinnelige posisjon.) Anhedriske vinkler er når vingespissene er lavere enn vingebasen og brukes på mindre fly som jagerfly. Denne vinkelen øker rulleytelsen.

Hvordan fungerer Anhedral-fløyen?

Dihedral er den oppadgående vinkelen til et flys vinger, som øker sidestabiliteten i en bank ved å få den nedre vingen til å fly ved en høyere angrepsvinkel enn den høyere vingen.

Anbefalt: