Har kosmetikk en utløpsdato?

Innholdsfortegnelse:

Har kosmetikk en utløpsdato?
Har kosmetikk en utløpsdato?
Anonim

Det er ingen amerikanske lover eller forskrifter som krever at kosmetikk skal ha spesifikke holdbarheter. Holdbarhet, holdbarhet eller holdbarhet kan referere til: Holdbarhet, hvor lang tid bedervelige varer er anses som egnet for lagring, salg, bruk eller forbruk. https://en.wikipedia.org › wiki › Shelf_Life

Shelf Life - Wikipedia

eller ha utløpsdatoer på etikettene. … Produsenter må sørge for at legemiddelproduktene deres er trygge og effektive frem til utløpsdatoene.

Krever kosmetikk en utløpsdato?

Utløpsdatoer: Loven krever ikke at kosmetikk har en utløpsdato. Imidlertid kan et kosmetisk produkt bli dårlig hvis du oppbevarer det på feil måte - for eksempel på et sted som er for varmt eller for fuktig. Å merke beholderen med datoen du åpner en kosmetikk kan hjelpe deg med å holde oversikt over alderen på kosmetikken din.

Hva er utløpsdatoen for kosmetikk?

Utløpsdatoen er datoen etter hvilken kosmetikkproduktet ditt utløper og skal ikke brukes lenger. Vanligvis må denne datoen spesifiseres kun for kosmetikk, med en holdbarhetsperiode på 30 måneder eller mindre.

Hvordan vet du om sminken er utløpt?

En av de sikre måtene å se om et produkt er utløpt, er ved å lukte på det. Før du bruker produktet, ta det opp til nesen og lukt på det. Hvis produktet har en særegen lukt ellerlukter litt, det kan ha gått ut på dato. Teksturen har endret seg.

Hvor er utløpsdatoen for skjønnhetsprodukter?

Utløpsdato

Disse datoene brukes vanligvis på kosmetikk med en holdbarhet på 30 måneder eller mindre. Se på sidene eller bunnen av selve beholderen til produktet (ikke esken). Det kan være en stemplet utløpsdato (eksempel: 10/16 betyr at produktet er bra til oktober 2016).

Anbefalt: