I den absorberende tilstanden?

Innholdsfortegnelse:

I den absorberende tilstanden?
I den absorberende tilstanden?
Anonim

I den absorberende tilstanden bruker anabole prosesser glukose på en rekke måter. I leveren omdannes glukose til glykogen eller fett, som lagrer energi for fremtidig bruk. … Glukose føres også i blodet til cellene hvor det vil bli brukt til å gi energi til cellulære prosesser.

Hva skjer under den absorberende tilstanden?

Den absorberende tilstanden, eller den matede tilstanden, oppstår etter et måltid når kroppen din fordøyer maten og absorberer næringsstoffene (katabolisme overskrider anabolisme). … Fordøyelsen av karbohydrater begynner i munnen, mens fordøyelsen av proteiner og fett begynner i magen og tynntarmen.

Hva skjer under den absorberende tilstandsquizlet?

Absorptiv tilstand: næringsstoffer er rikelig, overflødig mat lagres som fett. karbohydrater lagret som glykogen (planter lagrer energi som karbohydrater, hvorfor trær er så store!) 2. Post-absorberende tilstand: i fettvev-nedbrutt frigjøres fettsyrer og brukes til energi i de fleste cellene.

Hva kontrollerer den absorberende tilstanden?

Insulin er hovedhormonet, som styrer organer, vev og celler når det gjelder hva de skal gjøre med de absorberte næringsstoffene i absorpsjonstilstanden.

Hvilken av følgende er hoveddrivstoffet for de fleste celler under absorberende tilstand?

Høy insulin/absorptiv tilstand

I mellomtiden bruker alle kroppens vev glukose som hoveddrivstoffkilde,mens det er i overflod. Samtidig absorberes fett og proteiner fra tarmen og disse kan omdannes til triglyserider og proteiner for katabolisme på et senere tidspunkt.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.