Hva er en syngen modell?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en syngen modell?
Hva er en syngen modell?
Anonim

En syngenisk musemodell, også kjent som et allograft musetumorsystem, gir en effektiv tilnærming for å studere hvordan kreftbehandlinger fungerer i nærvær av et funksjonelt immunsystem.

Hva er en syngenisk musemodell?

Hva er en syngenisk musemodell? Syngene musemodeller, også kjent som Allograft musetumorsystemer, består av tumorvev avledet fra samme genetiske bakgrunn som en gitt musestamme. Siden de syngene musene beholder intakt immunsystem, er de spesielt relevante for studier av immunterapi.

Hva er meningen med syngenisk?

(SIN-jeh-NAY-ik) Har å gjøre med individer eller vev som har identiske gener. For eksempel er eneggede tvillinger og celler og vev fra dem syngene.

Hva er syngene celler?

Ordet "syngenisk" eller "syngenisk" (fra det greske ordet for en slektning) betyr genetisk identisk, eller tilstrekkelig identisk og immunologisk kompatibel til å tillate transplantasjon. Den kan for eksempel brukes til noe transplantert fra en identisk tvilling.

Hva er en musemodell?

Musemodell

=En musemodell er en laboratoriemus som brukes til å studere noen aspekter ved menneskelig fysiologi eller sykdom. En rekke forskjellige modellorganismer brukes i denne forbindelse, men mus er spesielt nyttige fordi de deler pattedyrstrekk med mennesker oglider av mange av de samme sykdommene.

Anbefalt: