Hvor er dommeren fra EM-finalen?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er dommeren fra EM-finalen?
Hvor er dommeren fra EM-finalen?
Anonim

nederlenderen Bjorn Kuipers er dommer for EM-finalen på søndag, som møter Italia og England på Wembley.

Hvem skal dømme EM 2021-finalen?

Euro 2021-finalen: Bjorn Kuipers for å dømme Italia vs England.

Hvem er dommeren i kveldens England-kamp?

Bjorn Kuipers er ansvarlig for kveldens EM-finale mellom Italia og England på Wembley Stadium.

Hvem er dommerne for EM 2020?

Den nederlandske dommeren Bjorn Kuipers tar ansvaret for Euro 2020-finalen mellom England og Italia på søndag, har Uefa annonsert. Utnevnelsen betyr at den erfarne 48-åringen, som har vært internasjonal dommer siden 2006, blir den første nederlenderen til å dømme i en EM-finale.

Hvem er den rikeste dommeren i verden?

Vel, etter alt å dømme, han er litt av en maverick - og også en millionær. Kuipers har blitt k alt den rikeste dommeren i world fotball, ettersom han ble sagt å være verdt rundt 11,5 millioner pund i 2016, gjennom å eie et supermarked i sin egen hjembyen Oldenzaal.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvor mange kalorier i fulle nudler?
Les mer

Hvor mange kalorier i fulle nudler?

På thailandske restauranter hadde Drunken Noodles with Chicken 1, 120 kalorier og Chicken Pad Thai hadde 1480 kalorier. Fetes fyllnudler? Du får den karri-smaken du har lyst på, med langt færre karbohydrater, mettet fett og kalorier.

Når spilling er bra for deg?
Les mer

Når spilling er bra for deg?

I følge American Psychological Association kan det å spille videospill, inkludert skytespill, øke læring, helse og sosiale ferdigheter. Spill kan styrke en rekke kognitive ferdigheter som romlig navigering, resonnement, hukommelse og persepsjon.

Hva betyr leukocytter i urin?
Les mer

Hva betyr leukocytter i urin?

Hvis legen din tester urinen din og finner for mange leukocytter, kan det være et tegn på infeksjon. Leukocytter er hvite blodceller som hjelper kroppen din med å bekjempe bakterier. Når du har mer av disse enn vanlig i urinen, er det ofte et tegn på et problem et sted i urinveiene.