Var bortførerne dine?

Innholdsfortegnelse:

Var bortførerne dine?
Var bortførerne dine?
Anonim

Abductor muscle abductor muscle 22441. Anatomical terms of muscle. I menneskekroppen er adductor longus en skjelettmuskel som ligger i låret. En av adduktormusklene i hoften, dens hovedfunksjon er å adduktere låret og den innerveres av obturatornerven. Den danner den mediale veggen til femor altrekanten. https://en.wikipedia.org › wiki › Adductor_longus_muscle

Adductor longus muskel - Wikipedia

gruppe er plassert på lateralsiden av låret og flytter låret bort fra kroppens midtlinje. Disse musklene inkluderer piriformis, superior gemellus, inferior gemellus, tensor fasciae latae tensor fasciae latae Anatomiske termer for muskel

Tensor fasciae latae (eller tensor fasciæ latæ eller tidligere tensor vaginae femoris) er en muskel i låret. Sammen med gluteus maximus virker den på iliotibialbåndet og er kontinuerlig med iliotibialkanalen, som fester seg til tibia. https://en.wikipedia.org › wiki › Tensor_fasciae_latae_muscle

Tensor fasciae latae muskel - Wikipedia

sartorius, gluteus medius gluteus medius Gluteus medius, en av de tre setemusklene, er en bred, tykk, utstrålende muskel. Den ligger på den ytre overflaten av bekkenet. Dens bakre tredjedel er dekket av gluteus maximus, dens fremre to tredjedeler av gluteal aponeurosis, som skiller den fra den overfladiske fascien og integumentet.https://en.wikipedia.org › wiki › Gluteus_medius

Gluteus medius - Wikipedia

og gluteus minimus-muskler.

Hvilken trening fungerer dine bortførere?

Bevegelsen din: Fokuser på øvelser som tvinger adduktorene dine til å utføre sin primære jobb: Å trekke lårene mot midtlinjen av kroppen. Å klemme en medisinball mellom knærne mens du sitter på veggen er en ideell adduktorøvelse. Andre inkluderer sumo squat, lateral squat og adductor sideplank.

Hvilke muskler er bortførere?

De to viktige bortførerne er gluteus minimus, og gluteus medius. Vi går rundt til baksiden for å se på dem. Her er de korte rotatormusklene som vi allerede har sett, quadratus femoris, obturator internus og gemelli, og piriformis. Nå skal vi legge til gluteus minimus i bildet.

Hvor er bortfører- og adduktormusklene?

Avduktor- og adduktormusklene dine er i hoftene og lårene, og jobber synkronisert slik at du kan bevege bena sidelengs. Abduktormusklene dine er ansvarlige for å flytte benet bort fra kroppens midtlinje, mens adduktorene er ansvarlige for å flytte benet tilbake mot kroppens midtlinje.

Hvorfor gjør bortførerne mine vondt?

Hoftesenebetennelse, tendinopati eller rifter i abductor er ofte forårsaket av overbruk mens du spiller sport som krever mye hopp. Hoftesenebetennelse kan også oppstå hvis de nærliggende støttende musklene er for svake eller for sterke, noe som forårsaker muskelubalanse. Overforbruk av sener kan også forårsake små mikrorevner i senen.

Anbefalt:

Interessante artikler
Skal jeg ta stamdna-test?
Les mer

Skal jeg ta stamdna-test?

AncestryDNA er tjenesten vi anbefaler for de fleste som ønsker å lære om sin etniske arv eller få kontakt med ukjente slektninger. Det er også en av de rimeligste tjenestene vi har evaluert, og testerne våre rangerte den blant de beste når det gjelder å tilby nyttig informasjon med tydelig presentasjon.

Når bør en baby sparke?
Les mer

Når bør en baby sparke?

De fleste babyer begynner å tute, krype eller krype mellom 6 og 12 måneder. Det kan virke som en ganske stor rekkevidde for deg, men det er faktisk det normale tidsrommet. Noen babyer beveger seg veldig tidlig, mens andre tar en mer rolig tilnærming.

Hva gjør snekkere?
Les mer

Hva gjør snekkere?

Snekkere bygge, reparere og installere bygningsrammer og konstruksjoner laget av tre og andre materialer. Snekkere jobber innendørs og utendørs på mange typer byggeprosjekter, fra installasjon av kjøkkenskap til å bygge motorveier og broer. Får snekkere mye bet alt?