Hvorfor er alice coachman viktig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er alice coachman viktig?
Hvorfor er alice coachman viktig?
Anonim

Alice Coachman, (født 9. november 1923, Albany, Georgia, U. S.-død 14. juli 2014, Albany), amerikansk friidrettsutøver som var den første svarte kvinnen som vant en olympisk gullmedalje. Coachman vakte først oppmerksomhet i 1939 ved å slå Amateur Athletic Union (AAU) high school- og collegerekorder for kvinner i høydehopp mens han barbeint.

Hvordan forandret Alice Coachman verden?

I London i 1948 ble Alice Coachman den første afroamerikaneren som vant en gullmedalje, da hun vant høydehoppkonkurransen. Hun var også den eneste kvinnelige amerikanske idrettsutøveren som vant en medalje av noe slag ved disse OL.

Hva er viktige fakta om Alice Coachman?

Den amerikanske idrettsutøveren Alice Coachman (født 1923) ble den første afroamerikanske kvinnen som vant en olympisk gullmedalje da hun konkurrerte i friidrettsarrangementer i de olympiske leker i 1948. Som sådan ble Coachman en pioner innen kvinneidrett og har fungert som et forbilde for svarte, kvinnelige idrettsutøvere.

Hvor gammel var Alice Coachman da hun vant?

Alice Coachman, 90, Dies; Første svarte kvinne som vant OL-gull. Alice Coachman, som ble den første svarte kvinnen til å vinne en olympisk gullmedalje da hun tok høydehoppet for USA under London-lekene i 1948, døde mandag i Albany, Ga.

Hvem giftet Alice Coachman seg med?

Coachman giftet seg med Frank A. Davis og er mor til to barn. I 1994, hungrunnla Alice Coachman Track and Field Foundation for å gi bistand til unge idrettsutøvere og tidligere olympiske konkurrenter. Coachman døde i Albany, Georgia 14. juli 2014.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er oppfølgings-e-poster etter intervjuet?
Les mer

Er oppfølgings-e-poster etter intervjuet?

Hvis du ikke har hørt tilbake fra en potensiell arbeidsgiver etter intervjuet ditt eller etter oppfølgingen etter intervjuet, du kan sende en "sjekker inn"-e-post, ideelt sett til rekruttereren. Du bør sende denne e-posten hvis du ikke har hørt tilbake etter to uker siden intervjuet.

Kan du ikke plukke opp noe med hånden?
Les mer

Kan du ikke plukke opp noe med hånden?

10 årsaker til håndsvakhet . Håndsvakhet kan oppstå på grunn av en rekke tilstander, slik som karp altunnelsyndrom, leddgikt, perifer nevropati og gangliecyster ganglioncyster Ganglioncyster er ikke kreftfremkallende, og de er vanligvis ufarlige.

Vil utvannet vodka fryse?
Les mer

Vil utvannet vodka fryse?

Vodka kan fryses i den tradisjonelle fryseren, men kun hvis du blander den inn med vann. Grunnen til dette er fordi du senker alkoholinnholdet i vodkaen siden den destillerte spriten alene ikke vil fryse. … På grunn av det unike frysepunktet, vil ikke vodka alene fryse hvis den oppbevares i fryseren.