Er proxemics og nærhet det samme?

Innholdsfortegnelse:

Er proxemics og nærhet det samme?
Er proxemics og nærhet det samme?
Anonim

Som substantiv er forskjellen mellom proxemics og proxemics at proxemics er studiet av effekten av den fysiske avstanden mellom mennesker i ulike kulturer og samfunn, mens proximity is closeness; tilstanden å være nær som i rom, tid eller forhold.

Hva er eksempler på Proxemics?

Proxemics består av meldingene folk uttrykker når de for eksempel foretrekker å sitte foran eller bak i et klasserom, eller om de sitter nær eller langt fra leder av bordet på et møte.

Hva er de 4 kategoriene for Proxemics?

Antropolog Edward Hall laget dette ordet på begynnelsen av 1960-tallet og klassifiserte 4 store proksemiske soner: det intime rommet, det personlige rommet, det sosiale rommet og det offentlige rommet.

Hva mener du med Proxemics?

: studiet av naturen, graden og effekten av den romlige separasjonen som individer naturlig opprettholder (som i ulike sosiale og mellommenneskelige situasjoner) og av hvordan denne separasjonen er relatert til miljøet og kulturelle faktorer.

Hva er meningen med Proxemics i kommunikasjon?

en form for nonverbal kommunikasjon eller kroppsspråk der meldinger formidles fra en person til en annen av det skiftende rommet som skiller dem under en samtale

Anbefalt: